středa 13. srpna 2014

Plzeň koupání

AKTUALIZACE Vodní nádrže v okolí Plzně mívají dobrou vodu ke koupání na začátku léta a potom zase koncem srpna. SK Radbuza, Hracholusky, České údolí, jezírko Košutka, Bolevecké rybníky. Rozkládá se v západní části Čech, kde zaujímá výrazné dominantní postavení, jako silné . Přehradní nádrž se náchází na jihu Plzně a nabízí koupání v přírodě a další volnočasové aktivity. Sportovně relaxační areál Borská přehrada .

V areálu Plaveckého bazénu v Plzni na Slovanech se venkovní koupání zatím rekonstruuje. Předpokládá se, že do provozu bude uvedeno . Tradiční akce města Plzně. Zdravotní potíže v souvislosti s koupáním ? Lom je volně přístupný a využívaný i ke koupání , v létě tu stává i kiosek s občerstvením. Též zvaná Borská nebo Litická přehrada.


Na břehu je zvláštní jezírko s čistou vodou ke koupáním. Písčitá pláž, štěrkopískové dno.

Nejoblíbenější letní koupaliště v Plzni. Borový les, písčitý břeh i dno. Rybník je napájen vodou z rašeliniště. Koupání v přírodním koupališti Kotynka v Dobřanech. Plzeň , U Velkého rybníka.


Obnovený komunitně-kulturní prostor, kde se mimo jiné koná řada kulturních akcí. V sezóně je plovárna pravidelně otevřena. Koupaliště v Plzni -jih a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Přírodní koupací biotop Blovice, Městské bazény . Velký bolevecký rybník Bolevák.


Mapa míst ke koupání především na netradičních a bezplatných místech. Nejen v ČR, ale také všude tam, kde ostatní milují koupání. Voda vhodná ke koupání s nízkým znečištěním, 20°C, 1. Chtěl bych reagovat na připomínky ohledně koupání psů v Třemošenském rybníku.


Dobrý den, děkuji Vám za zjištěný poznatek, ve vyhlášce města Plzně č. Bolevecká soustava pěti rybníků, největší rekreační oblast v Plzni , trpí nedostatkem vody.

Podle čtvrtečního monitoringu je ale voda v pěti . Popis: délka: šířka: natažený: 43. Chcete si udělat příjemnou procházku v Plzni a přitom se cítit jako v divoké přírodě? Soustava rybníků byla založena již v 15.


Nebo hledáte místo, kam vyrazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky