čtvrtek 28. srpna 2014

Pohon pro dvoukřídlé brány

RJ 2 přijímače GX a 2ks. Nacházíte se v kategorii pohonů pro otočné křídlové brány. Tyto pohony se dále rozdělují na dvoukřídlé a jednokřídlé pohony bran.


Hledáme tedy sestavu lineárních pohonů pro dvoukřídlou bránu do metrů průjezdné šířky. Náš tip pro pohon se skvělým poměrem kvalita vs. Sada pro dvoukřídlová vrata, max.

Specializovaný obchod DSTechnik. V pohony bran, akční sada s AKU pro dvoukřídlé brány do 6m PROTECO KIT ACE - 12V 12V pohony bran se . Prodej, dovoz, servis, montáže vratových systémů, pohonů a kování, poradenství, velkoobchoeshop. Uvedené rozměry a hmotnosti křídlových bran jsou. Tento špičkový pohon je vhodný pro automatizaci křídlových bran o šířce jednoho křídla do m, maximální váhy jednoho křídla 3kg a maximální šířky . Nastavené zpomalení v dojezdech. Robustní elektromechanický pohon dvoukřídlých otočných vrat.


Kompletní set pohonu Apro dvoukřídlou bránu.

PŘÍPRAVA PRO DVOUKŘÍDLOU BRÁNU S POHONEM. Před vlastní instalací brány a pohonu je nutné připravit : 1- Mechanická část. Pokud není žádné omezení, většina lidí volí bránu na posuvný pohon pro její moderní.


Elektrické pohony jsou určeny jak pro jednokřídlé, tak dvoukřídlé brány. Pohony křídlových bran - Epohony. Tau Italia, Nice, Hormann.


Prodej pohonů dvoukřídlých (otočných) bran. Pákový pohon určený pro křídlové brány s odsazenými panty na sloupku až do vzdálenosti cm. KEY PS2KCE pohon dvoukřídlé brány.


Na jeden ovladač lze nakonfigurovat jak otevírání vjezdové brány, tak garážových vrat a tím můžete. Při otevírání se brána otevírá bez trhání a před zavřením mírně přibrzdí. Lineární pohony pro křídlové a dvoukřídlé brány. Pro křídlové brány nabízíme pohony italské značky LIFE. Dvoukřídlé brány dodáváme též v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201.


Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám . Automatický pohon pro dvoukřídlou bránu. V záložní baterie pro případ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky