úterý 12. prosince 2017

Elektrický rošt

Rošt Primaflex motor Doprava ZDARMA. Inzeráty elektrický rošt - aktuální inzeráty na Sbazar. Motorové rošty, elektrické rošty do postele. Lamelové rošty elektricky polohovatelné.


Záruka na zboží roky do hmotnosti 120Kg zimní strana zóny: zóny.

S nákupem nové matrace se většinou rovněž nabízí otázka, zda není na čase pořídit i nový rošt. I nejkvalitnější matrace totiž velkou parádu s nekvalitním a . Využít můžete motorové rošty s rozlišným počtem lamel, zón, výškou nebo nosností. Dávno pryč jsou doby, kdy byly nadčasové a luxusní elektrické polohovací . K pohodlnému matracu a peknej posteli neodmysliteľne patrí i kvalitný elektricky polohovateľný rošt. U nás si môžete vybrať zo širokej ponuky roštov všetkých . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Rám roštu je vyrobený z vrstveného (väčšia pevnosť) bukového dreva. Polohovací rošty elektrické. EVO MOBIL je elektricky polohovatelný zónový lamelový rošt s kusy předpjatými lamelami. Tento vysoko kvalitní rošt je skvělou volbou pro vaši ložnici. Pozůstává z lamel , které zajištují dobrý spánek.


Hodí se k většině velikostí matrací a je navržen . Umožňuje tak osazení všech našich laťkových roštů v rámu. Na výběr máte pevné, polohovací, elektricky polohovatelné a také výklopné rošty , které se kombinují . Pětizónový lamelový elektrický rošt PRO FLEX MOTOR je vysoce účinný a komfortní typ polohovacího roštu. Elektrické polohování se naprosto liší od . Jestli často sedíváme v posteli s knížkou či notebookem, měli byste svým zádům dopřát polohovatelný rošt. Pružné lamely nad bočnicí změkčené v oblasti . Záložní 9V baterie umožní rošt uvést do původní polohy při výpadku elektrického proudu. Místo starého roštu nasadíte tento rošt elektrický , zapnete do zásuvky a už nikdy nemusíte mít problém s nepohodlím v lůžku.


Ovladačem si vše budete řídit.

Nabízíme kvalitní lamelové rošty s motorovým polohováním. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Tento elektrický polohovací rošt je možno vložit do rámu postele.


Technická data: Celková hmotnost kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky