pátek 15. srpna 2014

Plavecký bazén liberec

To si nemůžete nechat ujít. Je dlouhý 1metrů a centimetrů. Další možnosti: tobogány, parní komory, fitness, vířivka, vzduchová masážní . Oficiální stránky statutárního města Liberec. Liberci a okolí, jejich otevírací.


PLAVECKÝ BAZÉN LIBEREC , nám.

Pro relaxaci dospělých nabízí plavecký bazén Liberec parní komory, tři vířivé bazény, sauny, masáže a solária. Velmi oblíbená je i slaná vířivka, kde si . Provozujeme bazén , dětský výukový bazén , brouzdaliště s hříbkem a vířivkou pro děti, skluzavkami a párou. K dispozici je divoká řeka a sluneční louka. Bazén Liberec , Liberec: Zobrazte recenze, články a fotografi z Bazén Liberec na. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Státní léčebné lázně Janské Lázně, státní . Poloha: km od Bedřichova, Liberec.


Bazén m, dětský bazén , vířivky, divoká řeka, tobogány, skákací můstky a další. Nejlepší ceny, žádné další poplatky , plaťte přímo na hotelu.

Garance stejné nebo nižší ceny. Liberecký plavecký bazén by měl projít velkou rekonstrukcí za 3milionů korun. V areálu má přibýt nový bazén o délce metrů a další . Plavecký bazén nabízí masáže. Masáž si můžete objednat po telefonu, v pokladně bazénu , nebo přímo v masážním studiu.


Nabídka Provozní doba od pondělí . Liberec prodloužil smlouvu se společností provozující městský. Krytý areál nabízí mimo plaveckého bazénu se skokanskou věží a dráhami. Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Aktivní formy odpočinku pro celou rodinu doplňuje dětský výukový bazén , brouzdaliště s hříbkem a vířivkou pro děti od 3. V „mokré zóně“ najdete mimo . Poskytuje sportovní vyžití nejen pro dospělé, ale na své si přijdou i děti.


V této rubrice naleznete koupaliště, bazény , plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark . Nekuřácká restaurace a pizzeria s výhledem na plavecký bazén. V bazénové hale se stupňovitou tribunou pro diváky je situován 8-mi dráhový bazén o rozměrech x. Kdy a kde: Od pondělí do pátku zajišťujeme pravidelné tréninky a výuku plavání převážně v areálu plaveckého Bazénu Liberec na Tržním náměstí.


V sobotu se po dvoutýdenní odstávce otevírá liberecký plavecký bazén , plavci se ale nedostanou do dravé řeky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky