pondělí 12. ledna 2015

Grepová semínka

Grepový olej příznivě působí při zánětu středního ucha a má protivirový účinek. Má velice široké spektrum působení na vnější použití. V ústní dutině blahodárně. Většina z nás ví, že grapefruit patří mezi ovoce, které je bohatým zdrojem vlákniny a vitaminu C. Semena (jádra) však obvykle vyhazujeme, neboť se nám zdají . Přesto je z hlediska zdravotních přínosů velmi zajímavý. Extrakt z jader grapefruitu (Citrus paradisi) je velmi účinný přípravek při chorobách, které jsou zapříčiněny různými bakteriemi, viry či parazity.


Výtažek z grepových jader. Grepová jádra obsahují vitamín C, kyselinu listovou, železo, draslík a vápník. Grepová jadérka účinně působí proti plísním, bakteriím i jednobuněčným . Kdy můžeme grepové semínko užívat při akutních problémech a zevně? Na zevní užití je vhodný olej z grepových semínek. Olejem potíráme postižená místa,.


BIO extrakt z grepových semínek. Výborný posilovač imunitního systému, přírodní antibiotikum a antivirotikum. Vhodný také pro děti, kojící a těhotné ženy.


BIO panenský grepový olej za studena lisovaný ze semen vybraných grepů. V neposlední řadě se grepových jader používá k úpravě pitné vody. Grapefruitová semínka jsou přírodní antibiotikum. Semínko z grepu je vhodné k zevnímu i vnitřnímu užití.


Extrakt z grepových jader obsahuje vysoké množství bioflavonoidů a má široké spektrum použití. Léčebné druhy marihuany s aroma grepu. V každém semínku je tedy ukryta síla celé rostliny včetně ochrany před škodlivými vlivy na samotné semínko. Také v případě extraktu, který se získává z. Po provedení několika testů došli k závěru, že jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky