úterý 27. ledna 2015

Kopretina pařížská

Ostatní: Čím starší pařížská kopretina je, tím krásněji vypadá. Aby se mladá rostlina zakošatila, je nutné ji pravidelně zaštipovat. Kopretina přezimuje na světlém . A jednou z nich je právě kopretina pařížská.


Tato velmi půvabná rostlinka předvádí svou krásu v různých odstínech hned několika barev: . Pařížská kopretina je nenáročná rostlina s atraktivními květy i listy.

Kvete od března do listopadu bílými, růžovými, žlutými nebo i dvoubarevnými květy . Asteraceae – hvězdnicovité. Argyranthemum frutescens - pařížská kopretina. Pro bohatý růst vyžaduje dostatek.


Od pradávna byly kopretiny symbolem přízně a důležitou pomůckou pro věštění budoucnosti. Zahradník Petr Lebiš vám . Mezi nejoblíbenější květiny patří většinou ty, které svými úbory připomínají kopretiny a tuto podmínku pařížské kopretiny splňují na 1. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . V teplých oblastech se vysazuje na .

Nakupujte přímo od pěstitele na našem eshopu, balkónové květiny, surfinie, pelargonie, milionbells, bylinky, trvalky a mnoho dalšího. Velmi elegantní rostlina do nádob, květináčů i záhonů. Bohatě kvete po celé léto až do podzimu.


Vyžaduje světlé, slunné stanoviště. Není odolná vůči mrazům, . Popis: Vytrvalá okrasná rostlina rostoucí v keříčcích, kterou lze . Kategorie: Balkónové a hrnkové rostliny. Naše cena (vč. DPH ): Kč.


Nový patogen Pařížské kopretiny. Det var Irina Kalinina, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. This Pin was discovered by Nikola Vodičková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Denna pin hittades av Irina Kalinina. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky