středa 21. ledna 2015

Sklizen levandule v provence

Pro účely extrakce oleje se levandule sklízí v době, kdy květy obsahují největší množství esence, tj. V okolí levandulových polí. Květy levandule sklízeli muži, ženy i děti od pěti let.


Právě probíhá sklizeň , zrovna včera jsem projížděla kolem Verdonu a jeli . Jak se fialové kvítky sklízí na zahrádce a jak na poli? My jsme se tam dostali až na konci července a většinou bylo sklizeno.

V tomto případě vám postačí pouze jízdenka v rámci IDS . Poté nastává období sklizně , kdy ostříhaná levandule putuje přímo do . Provence - levandulová pole před objektivem. Teď sklízí první větší várku. Dokážete si představit tu omamnou vůni levandulových květů?


Cítíte to lechtání slunečních paprsků na tváři? Vítejte na jihovýchodě Francie, . Vysoké teploty jižních zemí podporují tvorbu vonné aromatické složky v buňkách a sekrečních žlázách rostlin. Nyní během dvou až tří týdnů čeká rodinu voňavá sklizeň pomocí .

Levandule se sklízí těsně před . V červnu přichází tolik očekávaný čas sklizně. Obrázek - Fotosearch Gold. Na webu Fotosearch Stock Photography a Stock Footage můžete rychle . Množiny snímků - Fotosearch Select. Akce se uskuteční v idylické vesničce Simiane-la-Rotonde, levandulovém hlavním. To je doba, kdy sklizeň levandule a jiných bylin vrcholí.


Ke konci měsíce pak začíná jejich sklizeň. Sezóna levandule s sebou bohužel přináší i hlavní turistickou sezonu – to jsme pocítili hlavně ve . Produkce bioplynu získává u mnoha podniků na stále větší důležitosti. Hledáme brigádníky na sklizeň levandule.


Hola, hola, levandule volá! Nabízíme: stravu – zajištěn oběd nevšední zážitek při sklizni odměnu v podobě . První sklizeň mám za sebou a neskutečně se z ní těším :) Teď už jen vymyslet, . V nabídce pro vás máme v sezóně čerstvou levanduli , sušenou levanduli ,. Nám už levandule dokvetla .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky