pátek 16. ledna 2015

Sluneční plachta

Navíc sluneční plachty za trvale nejnižší ceny. Sluneční plachta obdélník. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


V naší nabídce najdete sluneční stínící plachty o rozměrech 3x3m. Jejich výhodou je, že zaručují příjemný stín a chládek a chrání proti škodlivému UV záření.

Nejvyšší pevnost v tahu a odolnost vůči větru. Proměňte nevyužívané prostory kolem domu v novou rekreační plochu – nový prostor k životu. Praktický design slunečních plachet. Vybírejte a nakupujte stínicí plachty na jednom místě. Vyberte si stínidla, jaká potřebujete.


Na Bianu najdete stínicí a krycí plachty nejen k bazénům, stínidla do aut i markýzy. Užívejte si slunečné dny bez rizika. Dodáváme a montujeme exkluzivní rozvíjecí sluneční plachty od německého výrobce WAREMA a od italského výrobce CORRADI v té nejvyšší kvalitě.

Magical je na míru vyráběná sluneční plachta , která jednoznačně předčí vaše očekávání, jelikož je zde skloubena námořní technologie s dokonalým designem,. Snadná a rychlá montáž - pomocí elastických lan a veškerého přidaného montážního materiálu. Nabízíme sluneční plachty proti ostrému slunci, které jsou tou nejlepší kombinací flexibilní exteriérové protisluneční ochrany a moderního designu. Co dodat, Italové to prostě umí. Nechcete se dozvědět více?


Speciální látka je natažena a vypnuta mezi pilony nebo stěnami budovy a pilony. Pro náročnější klienty nabízíme navíjecí sluneční plachty. Plachta se navíjí na diagonální hřídel. Ta je ovládaná buďto ručně nebo automaticky pomocí motoru. Pořiďte si na zahradu sluneční plachtu Libeccio, která vytvoří příjemný stín a ke všemu ještě dobře vypadá.


Stínící plachty , které jsou vhodné k zastínění jakýchkoliv ploch. Slouží jako alternativa zastínění pergoly pomocí markýzy. KSF G 76x800-4xM1 ocelová trubka žárově zinkovaná Ø 60mm, spojovací materiál, plachta, doplňky.


Různé druhy tvarů a barev plachet s. Pokud máte u domu terasu nebo větší balkón otočený na jih, určitě vás už napadlo, že by bylo fajn ho občas něčím zastínit. Letní slunce dokáže neúprosně pálit .

Jedná se o kombinaci terasové markýzy doplněnou o napínací nakloněný . Ochrana proti slunci pro různé účely Vytvořte si blahodárný stín, kdekoli chcete. Díky tyčkám, napínacím šňůrám a kolíkům se dá tato praktická plachta proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky