úterý 27. ledna 2015

Drátěné hřbety

Háčky do kalendářové vazby – slouží k . Používají se na vazbu reprezentativních dokumentů, brožur a kalendářů samostatně nebo v kombinaci s krycími fóliemi a deskami. Drátěné hřbety GBC Wire 3: průměr 1mm, 1ks. Kovové ( drátěné ) hřbety pro kroužkovou vazbu. Tloušťka vazby mm - Kapacita .

Kovové hřbety předsekané do formátu A 3: otvorů. Líbí se vám vyrábět vlastní vazby z různé dokumentace? Potřebujete zpracovat množství dokumentů do jedné vazby? Vazače pro drátěné hřbety vás mile . Prohlédněte si naši širokou nabídku vybavení kanceláří a všeho potřebného pro Vaše podnikání i domácí kancelář.


Nejen v podniku, ale také v . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.

Kategorie: Děrovačky a sešívačky. Plastové i drátěné hřbety pro kroužkovou vazbu. PVC hřbet pro vazbu dokumentů. Hřbet 6mm pro vazbu, černý.


Kroužkový vazač GBC MULTIBIND 230 . Vazač obvykle umožňuje dokumenty připravit na vazbu děrováním v přesných . Kč s DPH 49Kč bez DPH. Unikátní vázací stroj pro drátěné hřbety 3:(otvorů) i 2:(otvorů). Maximální rozměr hřbetu: mm. Vazba s důrazem na eleganci a vzhled. Listy jsou otočné o 360°, vazba je . Skvělé ceny, rychlé dodání.


Dvojitý drátěný hřbet pro vazbu kalendářů a bloků, kalendářové háčky. Jedná-li se o způsob výroby, kdy jsou složkám odfrézovány hřbety , nesmíme. Složky snesené na sebe jsou shora sešity pomocí drátěných skobek, zavěšeny .

Zatímco křídla zůstala nechráněna, nohy a hřbet měla úplně opancéřované. Na ruce dostal rukavice s drátěným hřbetem. Došel jsem před drátěná vrátka, za kterými se povalovali psi, a řekl: „Nejste vy dva úplně blbí? To nemůžete dělat něco pořádnýho? Na co vám to je, hrabat se . Ještě toho rána Bručoun vyrobil velký dřevěný rám s drátěnou sítí, kterou.


Bylo to naštěstí jen škrábnutí a Crusoe si z toho zjevně nic moc nedělal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky