pondělí 26. ledna 2015

Rodenticid

Rodenticidy jsou pesticidy určené k hubení hlodavců, tedy deratizaci. Nejčastěji se používají chemické látky narušující srážlivost krve – antikoagulanty, např. Jedy na myši, krysy a potkany ihned k dodání, vše skladem.


Nabízíme rodenticidy určené k deratizaci – hubení myší, potkanů, hryzců, krys, hrabošů a dalších hlodavců. Tyto látky často způsobují intoxikace domácích zvířat a jsou snad nejčastěji používaným jedem při záměrných otravách zvířat, především . Mezi rodenticidy patří přípravky určené k hubení hlodavců.

Existují závazná pravidla kdy, jak a kde je používat. Rodenticidní požerové návnady na bázi účinné látky difenacoum k přímému použití! Generovaný, orientační výčet dalších tvarů tohoto slova.


Ratimor - měkká návnada je balena v malých porézních sáčcích, které se neotevírají. Difenacoum je originální antikoagulační rodenticid druhé generace a je jedním z nejčastěji používaných rodenticidních přípravků na světě. Otrava jedem na hlodavce (antikoagulačními rodenticidy ). Jed na hlodavce bývá velmi často příčinou intoxikací psů i koček.


Těchto přípravku je také mnohdy . Jediný registrovaný rodenticid.

Všechny informace o produktu Prostředek proti škůdcům Rodenticid NORAT G granule na hlodavce 2x50g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení. Udržitelné používání rodenticidů při hubení hlodavců jako škůdců rostlin a rostlinných produktů. Ph Prague, Czech Republic . Rodenticid na bázi přírodní obilné nástrahy je určen k okamžitému použití. Obsahuje látku, která brání náhodnému požití lidmi a domácími zvířaty.


Rodenticid BROS granule na myši a potkany 7x20gGranule na myši a potkany je možné používat jak ve vnitřních prostorách, tak v okolí budov. Otravy necílových organismů při používání rodenticidů. Tisíce racků se na Olomoucku otrávily jedem na hraboše“, . Jed k okamžitému použití proti myším, krysám a jiným hlodavcům na bázi směsi přírodního obilí.


Stránka pre profesionálnych poskytovateľov služieb v oblasti DDD - deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia. Kompletný sortiment rodenticídov, insekticídov, . Definice slova „ rodenticid “ ve slovníku cizích slov na Online-Slovník. Přípravek v podobě zrna účinně hubí myši, krysy a jiné hlodavce.


Vysokou účinnost přípravku zaručuje opožděné působení (4-dní po podání), které způsobuje . Příslušná určená použití přípravku: Antikoagulační granulovaný rodenticid odvozený od kumarinu. Požerová granulovaná černá voskovaná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky