pátek 23. ledna 2015

Frs 4125 al ko

Mám potřebu křovinořezu na zahradu cca 5m která se seče - do . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Ich zeige heute eine Motorsense wogegen eine Stihl viel besser ist. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Kopletní startování pro křovinořezy AL - KO.


Cena: 1Kč včetně DPH 1Kč bez DPH . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Poloautomatická strunová hlava vhodná pro křovinořezy. Průměr hlavy 1mm, matice M10xlevá. Celý popis a technické parametry. Cena s DPH: Kč 49- Kč 24-.


Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. Dostupnosť: Info v predajni. Ahol a fűnyíró gépek tudománya véget ér: . Alko Hlava komplet k FRS 41a BC 4535. Výkonné motorové kosy s žací hlavicí s dvojitou strunou nebo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Al - Ko FRS 41- Wiarygodne Opinie klientów KOSIARKI, Typ: Kosa, Rodzaj: spalinowa, Moc: KM, Napęd: nie, Waga: kg. AL - KO FRS 41najdete a porovnáte na Srovnanicen. Bosmaaier FRS 41Alko 9kW Sam. Tweetact benzine bosmaaier Alko 9kW.


Lengte 8m, gewicht 10kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky