čtvrtek 22. ledna 2015

Nafukovací matrace s elektrickou pumpou

Doporučujeme Vám tyto podobné . Hledáte nafukovaci postel pumpou s? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Máme nafukovací matrace jednolůžkové, queen size a dvojlůžkové a některé modely s vestavěnou elektrickou pumpou. Pokud kupujete nafukovací matraci bez .

Matrace nafukovací Campingaz Convertible Quckbed Airbed. Vybavena vestavěnou elektrickou pumpou - nafouknutí během min. Nafukovací matrace pro osoby s příjemným povrchem se dvěma oddělenými . Bestway nafukovací matrace s vestavěnou elektrickou pumpou 191x97x46cm od vidaXL.


Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Vodotěsná horní část brání . Použité pouze jedenkrát , Původní obal ještě k dispozici.

Skvěle se hodí do pokoje pro hosty nebo na . Matrace se zabudovanou elektrickou pumpou , 201x 1x cm. Možnost použití při kempování i na přespávání krátkodobých návštěv. Pro nakoufnutí matrace můžete využít nožní pumpy , ale také elektrické kompresory.


Obojí také naleznete v naší nabídce. Některé nafukovací matrace již. Integrovaná elektrická vzduchová pumpa pro rychlé nafouknutí a vyfouknutí. Kryt schránky pro elektrický kabell 7. Poznámka: jedná se o ilustrační nákres.


Postel je vybavena vestavěnou elektrickou pumpou. Prodám dvě nafukovací matrace s elektrickou pumpou – rozměry cca 1x xcm. INTEX PILLOW REST NAFUKOVACÍ matrac S INTEGROVANOU PUMPOU 1X . Před dalším použitím nechte pumpu nejméně minut vychladnout. Po nafouknutí lůžko odpojte od přívodu elektrického proudu. Vestavěná elektrická pumpa.


Vždy dohlížejte na děti, které se nacházejí v blízkosti nafukovací postele.

Děti nesmějí používat postel . Intex nafukovací postel COMFORT-PLUSH Queen s vestavěnou elektrickou pumpou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky