pondělí 26. ledna 2015

Zahradní domek z palet

Můžete s nimi zatopit, nebo pořídit dětem malý domek na zahradu. Postavit dětský domeček ze . Právě se díváte na fotografie domku , který byl vyroben ze sta naprosto obyčejných dřevěných přepravních palet. Tento projekt byl původně vytvořen jako řešení . Miliony uprchlíků na celém světě nemají kde bydlet.


Dřevěné palety se v poslední době staly velkým hitem.

A to zejména díky svému využití k výrobě nábytku. Najdete různé návody na to, jak si . Určitě se Vám už někdy stalo, že jste měli navíc nějakou tu europaletu, ať už se válela po zahradě nebo Vám na ní přivezli novou sedačku. Rozhodla jsem se postavit vnučce na zahradě domeček.


Použila jsem palety , které se dlouho válely u souseda na zahradě. I když už jsme na pohádky velcí, zahradní stavbu z palet připomínající baobab jistě. VIDEO: „Architekt“ Macura staví domek z palet : Mohla by tu být i Iveta. Z palet se dá udělat spousta věcí, ale my vám chceme ukázat, jak se z nich dá postavit domek.


Z dřevěných palet zvládnete postavit zahradní altán ve stylu baobab za pár hodin!

Zahradní domek snadno a rychle! Věděli jste, že z palet nemusí být jen postele a stoly? Zkuste pro své děti vyrobit zahradní domeček na hraní, prolézačku, houpačku, patrovou postel nebo . Domek na zahradu pro vnučku k 5. Sousedovi se dlouho válela hromada palet a tak jsem ji od něho koupila a rozhodla jsem se . Jaky je v tomto pripade rozdil mezi domem z palet a klasickou drevostavbou? Předpokládám tedy, že i takový domek také může projít kolaudací?


Je libo zahradní nábytek, houpačku, nebo záhonek na bylinky? Nebo snad rovnou zahradní domek ? Malý dřevěný domeček na zahradu potěší každé dítě. Má si kde hrát, kam schovat hračky, nebo si může pozvat kamarády.


Informační a ilustrační video k dřevěným zahradním domkům od belgické firmy SOLID. Zároveň by se tak částečně zamaskovaly nevzhledné okraje palet. Stůl zahradní o rozměrech: 120x70cm z umělého ratanu. Geis - doručování velkoobjemových balíků a rozvoz palet na území ČR.


Vyrábíme levné zahradní domky , dřevěné brikety, zahradní nábytek a speciální. Víkendová chata Valentina,srubová chata, dřevostavba, zahradní chata, dřevěná chata. Příslušenství k zahradním domkům.


Zvlášť pro zahradní využití jsou palety velmi vhodné.

Inspirujte se: zahradní domek z dřevěných palet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky