čtvrtek 15. ledna 2015

Narcis cibule

Než cibule uložíte do země. Všechny cibuloviny, narcisy nevyjímaje, budou vděčné za dobře připravenou půdu. Před plánovanou výsadbou zryjte půdu na . Narcis je jednou z nejméně náročných rostlin.


Pocházejí z horských oblastí, kde rostou převážně na slunných loukách a stráních. I když se většinou cibule sází až v září, na záhon je můžete dát .

Cibule narcisů můžete dát do země už na jaře. Odrůda Holandský Master je mohutná a má sytě žluté kvítky, které velmi dlouho vydrží a jako bonus krásně voní. Cibulky tulipánů a narcisů je důležité ponechat v půdě až do té doby, dokud samy nezatáhnou, to znamená dokud listy samy nezežloutnou a neseschnou. Latinský názov: Narcissus. Aktuálny počet kusov sklado93.


Ozdobte jimi i svou zahradu. Narcisy kvetou do nádherně jarních barev. Kupte si cibule narcisů na eshopu semena. Rádi Vám s výběrem poradíme.

Jeho listy a stonky ale obsahují alkaloid scilain, květy a cibule pak alkaloidy . O cibule narcisů se nebudeme muset starat, když narcisy po . Po výsadbě je dobré narcisy důkladně zalít, aby půda lépe přilnula k cibulím. Později na podzim zálivku zopakujte pouze v případě, je-li dlouhé . Z cibule vyrůstá bezlistý stvol, který nese jeden nebo více květů dle odrůdy. Chcete se příští rok na jaře těšit z hezkých narcisů , šafránů, kosatců a kosatečků? Při nedostatečném odtoku vody by totiž cibule uhynuly.


Květy se objevují na bezlistých stoncích vedle listů rostoucí z cibule. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt narcis cibule. Se šlechtěním narcisů se však začalo mnohem později. Zásobním orgánem narcisů je víceletá, protáhle kulovitá až hruškovitá cibule.


Listy narcisů jsou úzce řemenovité, květní stoly duté, nesou obvykle jeden květ, . Vhodná doba na vysádzanie cibuliek je august až október. Dajú sa vysádzať ešte aj v novembri. Ako väčšina cibuľovín, ani narcisy neobľubujú premokrenú pôdu.


Smutný je pohled na rozkřapané tulipány, zaschlé narcisy a odkvetlé. Každoročně se z půdy vybírají hlízy a cibule tulipánů, hyacintů, citlivých . Stačí, když je přihnojíme kompostem přímo při výsadbě, pak již přihnojování nemusí být častější než . Bezplatná inzercia, narcis cibule predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Jedná se o vytrvalé pozemní byliny, s cibulemi. Podle odrůd se narcisy liší především vzhledem květu, většinou dvoubarevného. Také vzhled cibulí narcisů je různý, rozdíly jsou ve velikosti, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky