pátek 9. ledna 2015

Ochrana proti holubům

Hroty proti holubům zabraňují dosedání holubů a jiných ptáků na římsy, atiky, parapety, okapy atd. Bodce v počtu ks jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou . Nepůsobí příliš vzhledně, proto se používají většinou při ochraně památek a historických budov. Natáhnout si síť proti holubům přes balkon je opravdu až krajní . Instalace ochranných sítí a hrotů proti holubům.


Vyžádejte si nezávaznou kalkulaci pro nejvýhodnější způsob provedení.

Plánujete investovat do kvalitní ochrany proti ptactvu? Chcete si udělat obrázek, jak budou vypadat ochranné sítě a hrotové systémy na vašem . Potřebujete zabezpečit střechu nebo jiné místo proti holubům – bez hrotových zábran i ochranných sítí? Nenápadné a spolehlivé řešení přináší . Ochranné hroty zabraňují usedání ptáků, zejména holubů na parapety, okapy, římsy apod.


Zábrany proti holubům , hroty proti ptákům s trny na ochranu okapů, fasá říms. Celokovové bodce proti holubům a hroty proti ptactvu pro ochranu staveb. Ochranu proti dosedání a hnízdění holubů na fasádách a konstrukčních prvcích lze řešit dvěma způsoby.

Na římsy, atiky, okapní žlaby apod. Prodej kvalitních nereznoucích hrotů proti holubům a jiřičkám. Skladem v Českých Budějovicích. Rychlé odeslání profesionálních bodců.


Ochrana budov proti holubům a jinému ptactvu. Prodej, instalace a servis ochranných systémů proti ptactvu. Přípravek k přímému použití. Mistička s obsahem odpuzovací látky bez aktivních účinných látek. Instaluje se přichycením na místa náletu nebo výskytu holubů , . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Services PCM, s. ECOPIC - ochrana proti holubům - fasá světlíků, střech, balkonů, lodžií, okapů, historických památek, sousoší,.


Jsou tak minimalizovány případy. Obranné hroty proti holubům jsou použitelné všude tam, kde přistávají či odpočívají ptáci - výstupky, okenní římsy, tabule, trámy, žlaby, vedení, okapy, osvětlení, . Zajišťujeme kompletní program ochrany před škůdci. Hrotový systém je vhodný jako ochrana proti holubům pro represivní i preventivní ošetření. Bez odborného zásahu je to ale často boj marný a málo účinný.


Je vyrobena z polykarbonátu a to jak základní nosná plocha, tak i hroty znemožňující dosedání holubů.

Výška hrotů 1mm, šíře desky mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky