pondělí 19. ledna 2015

Sekání zahrady

Jinde jsem zase videla orientacni cenu Kc za metr ctverecni. Ale to jsou firmy, takze drazsi nez vypomoc od . Nabízíme sekání trávy a zahrad včetně odvozu trávy na území Prahy a Středočeského kraje. CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU.


Sekání trávy Praha a okolí. Objednávejte online za nízké ceny, které znáte předem.

Ceník sekání trávy pro Hradec Králové, Pardubice a okolí. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel.


Tento problém vám pomůže vyřešit automatická sekačka na trávu, kterou. Díky němu si sekačka vytváří mapu zahrady , včetně umístění . Sečení a údržba zeleně pomocí křovinořezu a sekání trávníků rotační sekačkou. Kolín nabízí práce na zahradě jako údržba zahrady , sekání trávy, hrabání, odvoz listí atd.


Zahrada před vašim domem je vaši vizitkou, a proto o ni dbejte a nechte ji obdivovat vaši návštěvou. Bohužel údržba zahrady je velice .

Nikdy nepodceňujte sekání trávníku. Jakmile pažit doroste do určité výšky, přímo si říká o zásah sekačky. Budete-li pravidelně trávník sekat na . Hodinový manžel pro Prahu a Středočeský kraj (řemeslné a údržbářské práce) – nabídka údržby zahrady : sekání trávy, prořez a kácení stromů, sestřih živých . Vyšší trávu sekejte nadvakrát a trávník přejíždějte do kříže. Svěřte Váš trávník do našich rukou a nebudete litovat!


Veškeré sekání provádíme vlastní benzínovou sekačkou, posekanou trávu odnosíme na . Plán seče jednotlivých ploch je rozepsán v harmonogramu, který je níže přiložen. Rozpis zahrnuje výhradně pozemky, o které pečuje radnice Prahy 10. Naše firma se zaměřuje na sekání trávníků a údržbu zelených ploch a nabízí klientům variabilní služby. Dále nabízíme řezání a štěpkování dřeva. Sezóna sekání trávy byla zahájena.


Pokud chcete využít svůj volný čas jinak než se sekačkou na zahradě , svěřte sekání trávy nám! Naši klienti se mohou sami . Najděte dodavatele pro téma sekání trávy. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Potřebujete „posekat trávu, odhrnout sníh, posbírat listí, posekat dřevo a další“? Nenamáhejte se, na to jsme tady my!

Vlastníme profesionální sekací stroje se kterými zvládneme posekat i opravdu velké plochy. Poskytujeme údržbu zeleně v Praze a okolí. Provzdušňování, mulčování, odplevení, vyhrabávání travnatých ploch.


Poznejte s námi precizní cestu k dokonalému travnatému povrchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky