pondělí 26. ledna 2015

Barrandov aquapark ceník

Cena vstupného je upravena dle ceníku. Návštěvníci bazénu jsou povinni dodržovat návštěvní řád. Rozvrh obsazení v bazénové hale je uveřejněn na recepci . Aquadream - aquapark Praha Barrandov , akvapark, tobogán, relaxační centrum, vířivka, aqua restaurant.


Na objednávku možnost pronájmu krytých nebo venkovních prostor mimo provozní dobu pro firemní . Aquadream Barrandov je moderní aqvapark, který se nachází v hlavním městě Praha.

Typ: Koupaliště a aquapark. Aquapark Barrandov má pro vás mnoho způsobů, jak se vyžít. Užijte si vodní radovánky v barrandovském aquaparku. Pokud chcete vypilovat svůj plavecký. Veřejný plavecký bazén v Barrandov , Hlavní Město Praha, Czech Republic.


Příjemný, menší aquapark , poslední dobou čím dál víc oblíbený, tak musíte . Pro nejmenší je připravené dětské brouzdaliště s mini skluzavkou a minichrliči. Těšíme se na Vaší návštěvu. Celý aquapark měl být výjimečný i ceníkem vstupného a způsobem jeho platby.

Bazén Aquacentrum Barrandov. Motto: „Plavání zahání nudu, v Aqua Barrandov rád vždy plavat budu . Ceny jsou závislé na času a dni vstupu. Ceník reklamy na portálu, ubytování-katalog. Plný zápis do katalogu je zdarma.


Zasportujte si, nechte u nás odpočinout tělo i duši nebo se svěřte do rukou profesionálů při . Máchovo jezero - AQUAPARK STARÉ SPAVY. Praha: Nejlepší pražské kryté bazény a aquaparky. SO – NE bazén i aquapark – hod.


Adresa: K Barrandovu Praha 5. Základní ceník služeb ZP-teamu, individuální přístup pro skupinové akce. PROVOZNÍ DOBA více info zde. CENÍKY SLUŽEB více info zde. Plavecký bazén a venkovní aquapark.


Areál je určen jak sportovcům, tak . Kaskády Barrandov VI navazují na předchozí etapy výstavby a jsou i nyní zárukou. Více zjistíte viz kontakt!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky