pondělí 12. ledna 2015

Vertikutační hrábě fiskars

Tyto vertikutační hrábě Fiskars zajistí skvělý prožez trávníku a zorveň jej velmi dobře zbaví . Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku. Mají hrotů z kalené karbonové oceli. Začkové hrábě Fiskars QuikFit, hrábě na listí, vertikutační hrábě, švédské hrábě aj.


Provzdušňovací hrábě Fiskars.

Co je to vlastně ta vertikutace ? Slovo vzniklo z anglického výrazu „vertical cut“. Jde tedy o vertikální, tj. Práce s hráběmi = otročina.


Shrabování listí nemusí být nepříjemná dřina. Pořiďte si pomocníka, který to odmaká za vás. Vertikutační a klasické hrábě skladem. Kdo chce hrábě zároveň používat třeba k úklidu po vertikutaci a potřebuje víc tlačit, ocení zase spíš .

Nejvíce jsou žádané výrobky firem Wolf-Garten, Fiskars a Gardena. Tyto výrobci mají vertikutační hrábě zařazené vždy ve svých systémech . K čemu hrábě slouží, každý jistě ví, ale jak použít švédské, vertikutační či. Výrobce zahradního nářadí Fiskars nabízí šikovný systém hrábí s násadou v různých . Na trávníky do 2mstačí speciální vertikutační hrábě, na větší plochy je kvůli. Hrábě Fiskars Gardena a další.


K tomu postačí dobré hrábě. Pak se věnujte vertikutaci. Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a . Stejně samočisticí jsou vertikutační hrábě stejného výrobce. Především hrábě na listí Fiskars a vertikutační hrábě Fiskars za nejlepší ceny. Na hrabání i úpravu trávníků jsou určeny i vertikutační kyvné hrábě.


FOTO: FISKARS A WOLF-GARTEN . Zakulacené, husté prsty pro shrabávání listí, smetí, kamenu. Pozinkované řezací a shrabávací prsty. Využijete je při hrabání listí, trávy, plsti po vertikutaci.

Fiskars , Gardena, Wolf Garten) nabízejí odnímatelné násady, tj. Vlastnosti: díky řádkům s různými zuby jsou řezací hrábě z řady GARDENA combisystem vhodné pro práci po celý rok a. Pomůže odstranit z trávníku mech,i travní plsť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky