pátek 11. září 2015

Bazén intex ultra frame 4 88 x 1 22m

Včetně kartušové filtrace a příslušenství. Zahradní bazén v šedo-bílé barevné kombinaci s robustní podpůrnou konstrukcí, která . Užijte si léto s nadzemním bazénem Intex Ultra Frame o rozměrech x m. Bazén Ohio , × , m kompletset s pískovou filtrací Luxusní nadzemní bazén s pevnou ocelovou konstrukcí. Folie bazénu je vyroben z 3× zesíleného . Není nad bazény s kovovou kontrukcí značky Intex - jednoduchá montáž, robustní provedení a dlouhodobé používání, to vše nabízí tento luxusní bazén velikosti . Intex Bazén Ultra Frame Pool, Nadzemné bazény intex , Rámové bazény , Bazény frame , Bazény intex. Vrátane kartušové filtrácie a príslušenstva.


Masívna obvodová konštrukcia . Záhradný bazén v sivo-bielej farebnej kombinácii s robustnou podpornou . Bazén s kvalitným prevedením, kovovou rámovou konštrukciou pre povrchové umiestnenie. Firma Intex prináša novinku na trh s bazénmi s kovovou . Těsnění pod jistící kolík pro bazény Florida, Hawai a Intex Metal Frame. Rodinný bazén Intex Frame Family x x m bez filtrace a příslušenství. Bazén Intex Ultra Frame x m kompletset s kartušovou filtrací Luxusní nadzemní.


Typ: bazénový komplet Typ konstrukce: ocelová Tvar: kruh Rozměr (m): , Hloubka (m): 1. Typ filtrace: kartušová Vodní zábava pro celou rodinu! ULTRA FRAME bazen sa metalnom konstrukcijom 9. Prodam bestway bazen mere , 88x , in 16x48. INTEX Ultra Frame Prizma 457x1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky