úterý 29. září 2015

Vega sněhová fréza

Sněhové frézy značky VeGA. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Motorová dvoustupňová sněhová fréza pro domácí využítí za skvělou cenu. V sortimentu naleznete sekačky, zahradní nábytek, křovinořezy, sněhové frézy , skleníky, houpačky a štípače dřeva, které si již dlouhou dobu prodávají na .

Zdarma zprovoz, sestavení,provozní náplně v ceně 49-. Více o tomto a různých jiných typech na. VeGA 6ST - Technická data. Snehové frézy značky VEGA.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. SLEVA - Původní cena před slevou 12.

NEJLEVNĚJŠÍ DVOUSTUPŇOVÁ SNĚHOVÁ FRÉZA NA TRHU ! Benzínové sněhové frézy Vega. Kompletní nabídka benzínových sněhových fréz Hecht, Vega , Cub Cadet a dalších. Najúspešnejší model z rodiny. Tak přesně pro vás je určena elektrická sněhová fréza VEGA L58.


Je vybavena seriovým komutátorovým elektromotorem s vysokým záběrovým momentem o . Inovovaný model s elektrickým. Nikdy nepoužívejte sněhovou frézu , pokud nejste správně oblečeni. Noste obuv, která zlepšuje přilnavost na kluzkém povrchu. Fréza sněhová VeGa ST 554.


Záběr má 4mm na šířku 2mm na výšku a je tak vhodná pro snadné a rychlé odklízení čerstvě . VEGA zahradní technika Typ frézy : Dvoustupňová - pásová. Nejnižší ceny sněhových fréz. Motor: PS, 3ccm 4-takt OHV VeGA.


Druh dražby, Elektronická dražba. Maximální pracovní výkon: .

Tuto sérii sněhových fréz jsme se . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky