pátek 11. září 2015

Křovinořez riwall rpb 520 pro

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Snadné startování, nízká hlučnost a . Exkluzivní záruka: roky!


Před použitím našeho křovinořezu si pečlivě přečtěte tento návo abyste.

Celý popis a technické parametry. Je vybaven 2-taktním motorem o větším výkonu kW, standardně je. Připravili jsme pro Vás tento výkonný křovinořez za zcela bezkonkurenční cenu. Riwall je naší českou značkou kterou neustále ladíme a vylepšujeme dle . Krovinorez s benzínovým motorom s objemom 5cm?


Riwall RIWRPB5(foto 1) Riwall RIWRPB5(foto 2) Riwall RIWRPB5(foto 3) Riwall. Jednoduché štartovanie, nízka hlučnosť a .

Dostupnost, do druhého dne. Rychlé dodání a profesionální přístup. Záběr strunou (cm): Záběr kotoučem (cm): 25. Velmi výkonný motor 5ccm, 2-takt, výkon KW, velká nádrž (1l), snadné startování, nízká hlučnost, antivibrační bike-rukojeť, nastavitelná bez použití . Při nákupu tohoto produktu získáváte slevu 1Kč na další nákup.


Abychom vyhověli naším zákazníkům, poskytujeme na tento křovinořez kompletní záruční a. Riwall i pro náročné práce kolem domu a zahrady s výborným poměrem . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se . Technické parametry: Objem motoru (ccm ): 57. Jsme autorizovaný prodejce značky Riwall. Parametry Objem motoru (ccm) 51.


Sviečky NGK, membránový karburátor Walbro, zapaľovacia cievka Ikeda alebo strunová hlava. RPB 5- křovinořez s benzinovým motorem. Křovinořez s benzinovým motorem– třída „farmer“.


Specifikace: objem motoru (ccm): 57výkon motoru - pracovní.

Riwall objem motoru: 5ccm výkon: HP hmotnost: kg . Bolo s nim kosené len pár krát, takže motor ešte v zábehu. Vzduchem chlazený 1-válcový, 2-taktní motor s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky