pátek 18. září 2015

Zahradní altán s bočnicemi

Hledáte zahradní altán s bočnicemi ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Bočnice k zahradnímu altánu v bílé barvě s oknem. Rozměr bočnice je x m. Skladem, ihned k vyzvednutí! Anebo jen sháníte malý altán bez bočnic namísto slunečníku?

Zahradní altán průměr m SH01BE Dekorhome. Vyberte si z naší bohaté nabídky kovových i plastových zahradních altánů. V nabídce jsou rovněž bočnice k altánům , které se dají snadno připevnit na konstrukci systémem suchého zipu, dají se libovolně připevnit na všechny strany.


Popis: Úplně nový nerozbaleny. Moderní a kvalitní zahradní altán Tarra v bíle barvě o rozměru 3×m vám výborně poslouží jako. Odolný proti povětrnostním vlivům. Pevný altán, který funguje . Všetky informácie o produkte Záhradný altán zahradní altán CP009-PE, s bočnicemi , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie . Oba latány jsou dodávány v rozměru 3xmetry se zelenou střechou z polyesteru a zelenobílým potahem kovových .

Moderní zahradní altán ve stylovém designu o rozměrech 3xmetrů vhodně doplní Vaší zahradu a místo pro . Už žádné šroubování nebo skládání tyčí. Kovová konstrukce i veškeré spoje. Altán na zahradu Vás bezpečně ochrání před nepříjemně studeným větrem nebo sluncem. K altánům můžete dokoupit bočnice , které budou ještě více chránit před větrem či deštěm. Ideální například pro pořádání oslav, zahradních párty nebo pro . Luxusní zahradní altán s bočnicemi a moskytierou o rozměru 4x3m v béžové barvě.


Je vhodný jako ochrana před sluncem a lehkou dešťovou přeháňkou. Praktický rychlosestavitelný zahradní altán. Boční stěna s oknem bočnice k altánu 3xm bílozelená. Proto si můžete dokoupit bočnice k zahradnímu altánu. Nejoblíbenější párty stany jsou v rozměru 3x3m, proto nabízíme bočnice k altánu 3x3.


A pokud vám takovéto posezení chybí úplně a rádi byste ho měli, dokážeme vyrobit zahradní altán či pergolu kompletně celou včetně konstrukce. Creador Florence zahradní kovový altán 3x 3x 2cm. S voděodolným altánem už vás počasí nebude trápit.


Na výběr máte tři varianty: bílý zahradní altán s odnímatelnými bočnicemi , modrý zahradní altán bez . Happy green a altán bočnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky