středa 9. září 2015

Svařované pletivo pozink

Pevné svařované pletivo slouží k výrobě voliér a klecí pro ptáky, papoušky, andulky, králíky, atd. Různé síly drátu a výšky, oko pletiva od 50xpo 100xmm. Prodej svařovaných pletiv realizujeme po celé ČR. Výhodou svařovaných sítí je jejich univerzálnost, sítě lze.


Pozikované pletené pletivo. Pozinkované pletivo bez zapleteného napínacího drátu.

U tohoto pletiva opadají napínáky a jiné pomocné pomůcky, instalace je tak. Elektricky svařované pletivo pozinkované. Velikost ok 2x2mm Výška pletiva 1m. Průměr drátů mm Oka čtvercová nebo obdélníková. Kvalitní pletivo na stavbu voliéry.


Výšky pletiva drát průměr . Prodáváme poplastované, pozinkované a dekorativní pletivo , svařované sítě, plotové dílce a zastínění plotů. Nabízíme jeklové, plotové a betonové sloupky a . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pletivo.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jednostranně lisované pletivo. Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI. Pletivo svařované pozinkované m, oka 1mm.


Vyrábíme svařované sítě s čtvercovými i obdelníkovými oky. Sítě jsou vyráběny na zakázku dle požadavků, zvládneme libovolné kombinace drátů a vzdáleností. BENITA je svařovaná a poptastovaná plotová síť se širokými možnostmi využití. Mám zvolit pozinkované , nebo poplastované čtyřhranné pletivo ? V nabídce máme jak svařované sítě v rolích, tak pevné plotové dílce, které využívají zákazníci . Oplocení, montáž oplocení, svařované pletivo , okrasné pletivo , pletivo , ploty a . Povrchová úprava sítě je tvořena žárovým zinkem, který disponuje dlouhou . EUROPLAST 100x50mm - 60cm. EAN: Značka: Dostupnost: není skladem.


SVAŘOVANÉ SÍTĚ ( svařované pletivo ) je dnes velmi žádaná, nová. Svařované ohradové pletivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky