úterý 29. září 2015

Vertikutátor profi

Více než jen špičkový vertikutátor. Díky rychle vyměnitelným hřídelím se jedná . Vertikutátory na serveru PROFISTROJE. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Vynikající pro nasazení na velkých plochách, ale i malých zahradách.


VERTIKUTÁTOR VERTA - V PROFI.

Výkon: HP Pracovní záběr: cm. Profi - vertikutátor EUROGREEN - špičková nabídka vertikutátoru s výhodou vyměnitelných hřídelí. Se špičkovým vertikutátorem Profi Eurogreen získáte stroj pro 4 . Profesionální vertikutátor s robusní a odolnou konstrukcí pro použitý v. Tento záznam byl publikován v. Profi benzínový vertikutátor s možností výměny hřídele k provzdušnění, vertikutaci , frézování a čištění. Hřídele nejsou součástí dodávky. Pro hustý a zdravě vyhlížející trávník nestačí pouze sekačka.


Stejně důležitý je i vertikutátor neboli provzdušňovač.

Prodám PROFI zahradní traktor Countax s příslušenstvím. Profi vedený vertikutátor - skarifikátor určený na vertikální prořez drnu, provzdušnění a odstranění plsti v trávnících zahrad i golfových greenů. Profi trieda Guličkové ložiská kolies Voľné . Je pravda, že tento trávník viděl vertikutaci poprvé za svou existenci, ale bral jsem.


Zdravím, měl jsem před lety z půjčovny profi vertikutátor s plovoucímy noži . Svou konstrukcí, kvalitou materiálů a dílenským zpracováním patří vertikutátory Sembdner k nejrobustnějším strojům na trhu. Jsou určené pro každodenní . Profi řada benzínového vertikutátoru Verta-V je osazena kvalitním japonským motorem Honda GX 160. Elektrické vertikutátory Skrášlite a ozdravte si trávnik v blízkosti domu, či chaty. Vymeňte rezacie hrable za elektrický vertikutátor.


Stiga SVP B - vertikutátor. Motor Briggs-Stratton 5series. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Vďaka rýchlo vymeniteľným hriadeľom je Profi vertikutátor jednotka na trhu z hľadiska efektivity a použiteľnosti stroja. Tato nabídka od prodejce aukrovista byla archivována dne 01. Provzdušňovač neboli vertikutátor Vám pomůže odstranit odumřelou vegetaci z trávníků.


Postavte vertikutátor na rovnou plochu a nastavte si nože cca mm pod úroveň terénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky