čtvrtek 17. září 2015

Pb teplomet

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jako zdroj slouží propan butan a je určen pro nárazové zvýšení teploty v . Teplomet s keramickým hořákem . Je připojen přímo k propan butanové láhvi. Plynová topidla - teplomety na propan-butan. CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání.

Přečtěte si více informací. Inzeráty teplomet na pb - aktuální inzeráty na Sbazar. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Plynový teplomet na PB Předmětem aukce je zánovní hodně málo používaný teplomet na PB. PB ) s priamym pretla- kom.


PB lahve: kg, kg, kg. Kč za kus jsem teplomet upravil jak na použití s . SK - to je záruka najnižšej ceny na Slovensku, rýchleho dodania a profesionálneho jednania. Mazací, pneu a PB technika, SHOP, velkoobcho.

Ardent na propan-butan je určen pro nárazové zvýšení teploty v místnostech - není určen pro dlouhodobější vytápění - je . Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte.


W, pro vytápění místností do 150m vhodné pro 10kg PB láhev,. Plynové topidla využívají k ohřevu vzduchu plyn. Nejčastěji se jedná o propan butan ( PB ). Pokud je možný výběr z více barevných provedení, uveďte prosím Vaši volbu do.


Infračervený teplomet pro pracovní prostředí. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Cenový rozsah: Nalezeno: produktů.


Myslivost, zahradní technika, kamna, krbové vložky, oblečení, obuv, krmiva . Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Známka: Hlasováno bylo: 8x.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky