středa 23. září 2015

Bosch asb 10 8 li set

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tři zahradní nástroje v jednom Sada univerzálních akumulátorových nůžek na keře a na trávu ASB , LI od firmy Bosch Univerzální nástroj pro stříhání okrajů. Přidej vlastní hodnocení (0). AKU nůžky na trávu a keře v jednom, nejvýkonější AKU verze s napájením 108V, v balení rychlovýměnné lišty. Součástí balení jsou tři lišty.


Tvarování, stříhání, začišťování.

Na jedno nabití můžete pracovat vice jak. Jsme specialisté pouze na Bosch. Vind hier alle reviews over de Bosch ASB , Li set bij Coolblue. Bosch ASB 1Li Set SOUPRAVA AKU NŮŽKY NA TRÁVU A KEŘE, Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. LI Set , Akumulátorové nůžky Bosch zkrotí každý záhyb vašeho.


Specifikace: typ akumulátoru: . S týmto setom udržíte vašu záhradu krásnu a upravenú. Vhodné ke střihu větví s max. BOSCH Záruka spokojnosti a kvality.

Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii . Shaping, cutting and trimming. The 3-in-grass and shrub shear set. Vynikajúca ergonómia, malá hmotnosť, veľká výdrž a vysoký výkon - tak by sa dala charakterizovať novinka os BOSCH. Popis: v 1: jedny mimořádně výkonné nůžky na trávu, na keře a tvarovací zastřihování, s lithium-iontovou technologií. Výkonné: kompaktní, snadno ovladatelné . Aanbieding voor Bosch ASB , Li set en nog veel meer grasscharen.


Obchody odporúčané inými zákazníkmi. De Bosch ASB , LI accu buxusschaar is een krachtige buxusschaar waarmee je overal kan knippen dankzij de 10. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Zobacz inne Nożyce ogrodnicze, najtańsze i najlepsze . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Halvin hinta 1€ (1€ toimituskuluineen). Other services we offer are: Retail Sales: As the . Sammenlign priser på Bosch ASB , Li Hekksaks og plensaks.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Prehľad technických údajov: Veľkosť napätia akumulátora: , V Akumulátor: Li - Ion Čas používania akumulátora: 1min Čas potrebný na nabitie . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, .

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky