čtvrtek 17. září 2015

Yucca shidigera 98 5

Výrobce: Hemann Zařazení : doplněk stravy. Yucca je specifický potravní doplněk, která je vhodná jako detoxikační očistná kůra - zbavuje organismus škodlivých látek. YUCCA schidigera 9 tbl. Hemann Yucca shidigera 9 Yucca shidigera - prípravok priaznivo pôsobiaci na organizmus.


Tento přípravek je určen k detoxikaci organismu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Yucca pomáhá čistit trávící soustavu, čístí cévy, aktivuje a reguluje vylučovací pochody. Napomáhá snižovat hladinu cholesterolu, detoxikuje organismus. Složení: yucca shidigera 9 - detoxikuje organismus. Přídatné látky: kukuřičný škrob.


Dávkování: Děti od let tabletu denně. Dospělí 1-tablety denně. Bylinné tablety s obsahem yuccy shidigery 9 , která je účinný přírodní čistič celého organismu. Extra účinný čistič organizmu a posilňujúca přípravek.


Yucca pre každého-znižuje hladinu cholesterolu-čistí tráviacu sústavu a cievy-aktivuje a reguluje . HEMANN Yucca Schidigera 98. Například diabetici (dieta bez cukru, mohou k výrobku Yucca shidigera 9 připojit Diamid od firmy Hemann). Při hubnutí není vhodné jíst kaloricky bohaté . Yucca Shidigera - extra účinný čistič organismu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky