pondělí 21. září 2015

Anona šupinatá

Annona squamosa - anona šupinatá - plody jsou pokryty hrubými vyklenutými. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Annona , anona , láhevník či také cukrová jablka. Pro své lahodné avšak mírně specifické, zelené, šupinaté plody se anona pěstuje zejména na Madeiře nebo . Lze ji pěstovat v nádobách jako pokojovku a nebo jako .

Láhevník neboli cukrové jablko je tropická rostlina. Anona, neboli láhevník, dává plody, jež chutí připomínají jahody i banány. Toto není Anona ostnitá (Annona muricata) ale asi anona šupinatá.


Annona asiatica Vahl, Annona cinerea Dunal, Annona. Tento druh Annony má pôvod v Amerike. Natural Medicaments Graviola anona Annona muricata kapsúl. Anona šupinatá - Fľaškovník - Annona sqaumosa- semená Annony - ks.


Rastlina Annona plodí veľmi chutné a šťavnaté plody, vynikajúcej chuti.

Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Magnoliopsida - nižší dvouděložné. Tato exotická dřevina kvete v máločetných . Ve své domovině ( Jižní americe ) dorůstá až 6m, v našich podmínkách . Annona je rod kvitnúcich rastlín patriacich do čeľade Annonaceae. Umístění, Bahamarama, Bahamarama, Bahamarama. Annona šupinatá , láhevník nebo cukrové jablko, je tropická rostlina, kterou můžete pěstovat v nádobách jako pokojovou rostlinu nebo skleníkovou. Délka jeho života je krátká.


Plody jsou různě velké, zelené a šupinaté. Pěstuje se hlavně pro její sladké a velmi chutné plody. Liší se od sebe povrchem plodů, . Fotoalbum ASIE LAOS LAOS. Je to strom pocházející z Jižní Ameriky.


Annona šupinatá (láhevník) je stromom dorastajúcim do výšky cca. Plodí množství zelených plodů, které . Domovinou je tropická Amerika, hojne sa pestuje aj v trópoch na celom . Lidmi stvořený hybrid s anonou šupinatou ( annona squamosa) zvaný atemoya kombinuje vynikající vlastnosti obou rodičů a je také velmi .

Tie sa volajú cukrové jablká. V tropických oblastiach patria medzi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky