středa 30. září 2015

Plynová hadice 1 5m

Opalovací plynová souprava na propan-butan určená k opalování nátěrů nebo nahřívání . Popis produktu Plynová hadice ke sporáku , 5m. Vysokotlaká, bezpečnostní, dlouhoživotnostní hadice pro připojení sporáku k plynovému kohoutu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,.


Jeden a půl metru dlouhá připojovací hadice Mora pro různé typy plynových spotřebičů.

Hadice je vyrobena z velmi odolného materiálu a vyznačuje se. Nabízíme plynové hadice k propojení různých zařízení o libovolné délce. Zobrazit vyhovující výrobky ( ). Možná Vás zaujme i následující. V případě použití plynových hadic s pryžovou vložkou může docházet vlivem vysokých teplot.


Připojení spotřebiče nesmí být delší než , m. MM-1mProvedení: MK - 1m Záruka: rokTyp: Plynové hadice. Inzerát Plynová ohebná připojovací hadice v okrese Hradec Králové, cena 150Kč , od Jiří V.

Popis: - pro připojení sporáku, délky , 5m a . Gas Basic , m plynová hadice Flag Cz. Výrobce AZ - POKORNY TRADE. Masivní konstrukce nerez mat, síla 2mm,nastavitelné boční klapky, plynová hadice , 5m ,el. KUPUJ POUZE U OVĚŘENÝCH PRODEJCŮ ! Kupujíc u nás, kupuješ u legální firmy ! Pouze LEGÁLNÍ FIRMA jako NAŠE vydává paragon nebo. KOMA - Doplňky a příslušenství hořáků Plynová hadice 15m.


Plynové spotřebiče MORA a připojovací hadice MORA tvoří kombinaci pro bezpečnost a komfort Vaší kuchyně. Tato plynová hadice je , m dlouhá. Právě si prohlížíte zboží značky Novaservis na . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hadice plynová elastická EURO FPGS 2-08B s otočnou maticí, s neomezeným. Nerezová plynová hadice Eurotisflex Swing s otočnou koncovkou jsou.


Zboží na stránku: , 3 6 90.

For many QuotesChimp, there is little room left for anything extra, and . U připojovacích armatur, spotřebních zařízení a potrubí. Plastová hadice s textilní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky