pondělí 28. září 2015

Maca pěstování

Semena žluté macy horské, přírodního afrodisiaka. Vypěstujte si macu , přírodní afrodisiakum, ze semínka. Peruvian Ginseng, maca - maca , Maino, Ayak chichira, Ayuk.


Maca je celoroční rostlina z čeledi brukvovitých pěstovaná vysoko v Andách ve výškách 3. Maca je známa rastlina, ktorej sa pripisujú liečivé a povzbudivé účinky. Co je na ní tak výjimečného a . Na přírodních lokalitách teploty klesají až k -10°C, ale přezimování maca v podmínkách ČR, nemáme zatím vyzkoušeno. Spíše lze doporučit pěstování jako tzv. Ako sa pestuje rastlina Maca , Bylinkári, rovnako ako tí, ktorí poznajú alternatívnu medicínu, sú si dobre vedomí možných zdravotných výhod z koreňov rastliny . Je jednou z nejstarších, nejvýše rostoucích i nejvýše pěstovaných rostlin na světě.


Toxické studie macy v USA ukázaly, že maca nemá žádné nepříznivé far-. Peruánská Maka je pěstována již několik tisíciletí. PĚSTOVÁNÍ Ačkoliv je maca vytrvalá rostlina, pěstuje se jako jednoletá.


Přirozeným místem výskytu a pěstování Maky jsou vysoké polohy An jenom v těch podmínkách získává svou sílu. Maca je téměř dvouletý cyklus od vypěstování semene až po sklizeň úrody. Nabízíme Vám semena rostliny MACA.


Maca (Lepidium meyenii) je vydatná kořenová zelenina pěstované ve vysokých Andách v Bolívii a Peru a vyskytuje se. Maca peruánská – mé zkušenosti s účinky „zázračného prášku“. Maca ( Lepidium meyenii) je vydatná kořenová zelenina pěstované ve vysokých Andách v . Prášek z kořene rostliny maca (čti “maka”) plný vitaminů a stopových. Pěstování i zpracování se děje s maximální ohleduplností k nádherné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky