pátek 18. září 2015

Polníček semena

Kozlíček polníček (polní) patří mezi listovou zeleninu. Je charakteristický vyšším obsahem vitamínů než častěji pěstovaný hlávkový salát, kterému se chuťově . Nenáročná listová zelenina. Odrůda kozlíčku polníčku se středně zelenými, oválně prodlouženými listy. Polníček má velké množstvý vitamínu C.

Semena polníčku se vysévají několikrát do roka, jelikož mají krátké vegetační období. Vysévejte jej proto brzy na jaře (ideálně již v únoru), . Pěstování je velice nenáročné, kozlíček polníček můžete zasévat během celé. Pokud jej necháte vykvést, tvoří semena a sám se vysemeňuje, dokáže se . Hlavně v západních zemích je velice oblíben, pro svou neobvyklou chuť v salátech.


Semena kozlíčku - Valerianella locusta - kozlíček je jenoletá listová zelenina, která zažívá v posledních letech velký pěstitelský boom. Prohlédněte si cenové nabídky na Semena kozlíček polníček DEUTSCHER od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a .

Semena petržele, salátu a špenátu, SpecialniZahradnictvi. Salát hlávkový ledový celoroční Larsen, 5semen. Jak vypěstovat kozlíček polníček Vít ze semínek? Semínak vysejte od září do října a vlastní úrodu lze očekávat od řijna do března.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . Rýchlo rastúca odroda odolná proti zime s hustým vzrastom v tvareružíc. Má chutné listy v tvare lyžice. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Semená , Šalát poľný ( poľníček ) Favor 12g. Malá semena jsou světle hnědá a podržují si klíčivost tři až pět let.


BIO osivo kozlíčku polníčku se často používá jako alternativa obyčejného hlávkového salátu. Vyžaduje lehčí hlinité, dostatečně vlhké půdy. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Provedení, Semena zeleniny. Využití, Předpěstování užitného osiva.


Vhodné pro, Užitkovou zahradu.

Odrůda se středně zelenými, oválně prodlouženými listy. KOZLÍČEK POLNÍČEK - ACCENT - APLIKÁTOR SEMEN (Valeriana locusta (L.) Laterr. Výsevek se řídí typem odrůdy a sklizně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky