středa 9. září 2015

Partner motorova pila

Všechny informace o produktu Pila PARTNER P340S, porovnání cen z internetových. Z našeho širokého sortimentu můžete vybírat motorové pily značek Husqvarna, STIHL, McCulloch a GTM. K motorovým pilám nabízíme také příslušenství.


Odstředivou silou aktivovaná brzda řetězu, zachycovač řetězu a zabudovaný bezpečnostní vypínač. MOTOROVÉ PILY - pro Partner.

NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po . Lehká a snadno ovladatelná motorová pila s vysokým výkonem. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.


Kompaktní a výkonná motorová pila pro náročnější domácí použití. Používáte motorovou pilu jako profesionál, ale ne tak často a máte na ni takové nároky? Tyto pily mají velmi výhodný. Popis: Nabízím benzínovou, řetězovou .

Motorové pily značky Partner Vám je splní. Dosud jsem měl elektrickou od Mountfielda, ale ta . Výkonná ccm řetězová pila , která kombinuje kompaktní velikost s dostatečným výkonem pro náročnější úkoly. Poháněná silným benzínovým motorem o . Lehká řetězová pila , kterou lze snadno ovládat, optimální pro odvětvování, přeřezávání středně silných polen a řezání dříví na topení.


Pila Partner P360S , Plne funkcni olejove cerpadlo funkcni lista orginalni partner dobirka . Jestli po záhulu používíte sytič nebo ještě pumpujete benzín, tak ji tím uchlastáváte - po záhulu dolejte benzín a olej na řetěz - pak to zkuste bez sytiče bez . Rain Bird zavlažovací systémy pro trávníky, Gardena zahradní nářadí, zahradní technika, elektrické sekačky, nůžky na stromy, hadice robotické sekačky. Spolehlivá a výkonná řetězová pila vhodná pro průměrné rozměry materiálu, kdy. K benzínovým motorovým pilám doporučujeme dokoupit olej „CASTROL 2T“.


Rozbrušovací pily HUSQVARNA patří mezi špičku v oboru. Pila je vybavena výkonným motorem a proudovým chráničem. Nejvýkonnější motorová pila značky Partner. Silná benzinová řetězová pila s primárním převodem a dekompresním ventilem pro snadné startování.


Nové pružinové zařízení pro . Je to nový model, takže zkušenosti teprve čas ukáže. Nicméně k účelu co uvádíte by měla vyhovovat.

Prořezávací řetězové pily. Příslušenství pro řetězové pily. Nabízíme součástky a náhradní díly pro motorové pily Partner. Náhradní díly pro motorové pily Partner 37 KASUMEX.


Všetky informácie o produkte Píla PARTNER P 3S, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie PARTNER P 3S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky