středa 16. září 2015

Pletivo 1m

ND role detail čtyřhranného PVC pletiva horní drát pletivo. Vzhledem k poměru cen drátu a plastu je poplastované pletivo levnější, než pletivo pozinkované. Rám je opatřen základovou barvou, drát na pletivo.


Pozinkované pletivo oko mm, výška až m, doprava ZDARMA, výhodná cena,. Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI.

Chovatelské pletivo šestihranné Zn oko 25mm výška 1m. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Nezapletené poplastované pletivo PILECKÝ IDEAL zelené oko mm.


Oplotenie a rôzne pletivo na plot, kovové pletivo aj plastové pletivo na Bazar. Tenax Soleado Corten m hnědá. Pletiva a sítě na ploty s. Plastové pletivo CUADRADA výška 1m - bílá barva.

Osvědčené pletivo pro použití na plotech, branách i balkonech. Prodám zelenou originál zabalenou stínící tkaninu na ploty v délce 5x m(8ks )-2běžných metrů. Ideální na zachování soukromí na zahradách ,balkonech . Elektricky svařované pletivo pozinkované. Průměr drátů mm Oka čtvercová nebo obdélníková.


Velikost ok 2x2mm Výška pletiva 1m. Rabicové pletivo Fe 16xmm, drát 8mm, v. PVC – oka mm – balení m – ochrana proti korozi – zelená barva, drát pletiva je i pod vrstvou . Naposledy jste navštívili. Skladem u dodavatele za až dní . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pletivo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dráty napínací používáme při montáži pletiva.

Nejprve je napneme mezi sloupky, tedy horní, dolní a také střední. Teprve potom připravíme samotné. Uzlové lesnické pletivo na oplocenky. Doprava Zdarma po celé ČR do dnů!


Dodáváme pouze ve výšce 1m , po rolích bm. Svařovaná síť se čtvercovými oky na voliéry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky