pátek 25. září 2015

Unimax traktor

Prodám řemenový obraceč sena 16čelní na traktor unimax. Zachovalý používaný na zahradě 7m2. UNIMAX je malotraktor umožňující univerzální použití pro práce v. Tento typ je určen pouze pro traktor UNIMAX ! Bržděný nájezdovou brzdou.


Unimax se vznětovým motorem,.

Velký náhled produktu Vozík TR 500-pro traktor UNIMAX v sekci Kultivátory, traktory : Vozíky : VARES č. Traktor pohání čtyřdobý vznětový jednoválcový motor . Vyorávač brambor jednořádkový - domádo. Informace o produktu Vozík TR 500-pro traktor UNIMAX v sekci Kultivátory, traktory : Vozíky : VARES - AT SERVIS s. Farmáři si mohou zvolit konkrétní traktor pro převládající práce, a to z. AGS Jičín disponuje malotraktory UNIMAX s velkým množstvím . Jaký máte názor na tento traktor ? Je pravda, že tento traktor je kratkou dobu na trhu. KM, Dodatni prikljuci: plug ,freza ,vadilica za kropir, kosa , prikolica.

U dobrom stanju gume dobre. Tříbodové závěsy s potřebným příslušenstvím. Můžete mít kompletní závěs, ale také pouze třetí bo napínací zámek, nebo pouze zajišťovací kolík a další!


Chybí: unimax TR 500-- Vozík VARES pro traktory VARES Mnichovice a. Archiv Výroba, prodej a servis příslušenství pro travní a zahradní traktory. Speciální vozík s nájezdovou brzdou pouze pro traktory typu UNIMAX. Sudah coba jual barang Anda di Jualo. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail uni-max.


Fyzický popis: 2s : il. Označení stránky: unimax group, unimax katalog, traktor unimax. Výroba traktorů a zemědělské techniky po r. Rozdělení traktorů podle konstrukce podvozku. Bardzo wiernie odwzorowany Traktorek z wyjmowanym traktorzystą ruchomymi zwierzątkami i wagonikami do ciągnięcia za sznurek lub popychania podczas . TRAKTOR is a group of filmmakers.


We make films, not websites. Some of these films can be viewed here. If you are curious you can contact us here. TSMP-př-5-1_POV-seznam-vozidel.

Dohodou , Polná Zetor lopaty Lopaty za traktor zetor malotraktor ruzné druhy. Pro snadnou montáž (ustavení) a demontáž kol nákladních automobilů, traktorů a těžké techniky. Made in Indonesia Construction Machinery Construction Machinery from PT.


Sonny Raditya Now to get price quote . Sales Wheel Loader ENSIGN, WORLD dan Forklift HANGCHA, Rental, Service, Spareparts. Zabýváme se alternativními druhy pohonů jízdních kol a tříkolek. Distribuce a servis travních traktorů. Další aktivity v oboru opravárenství, stavebního zámečnictví . Mini traktor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Najveća ponuda i najbolje cijene: mini traktori.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky