pátek 7. dubna 2017

Huawei ascend p6 růžový

Více než telefonem je novou. Je vybaven čtyřjádrovým 1 . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . HUAWEI PAscend Pink disponuje vstupmi pre štandardné USB micro, mm jack a slot na micro SD karty. Designová, výkonná a štíhlá žiletka se čtyřjádrovým procesorem a HD displejem v kovovém těle. Tato stále ještě novinka spadá do vyšší střední třídy a zároveň cílí na stylově smýšlející .

Puzdrá, kryty a obaly na mobilné telefóny. Vlastné sklady, rýchla expedícia objednávky. Spevnený plastový korpus chráni telefón pred mechanickým poškodením.


Chcete mať štýlový a originálny smartfón? Doporučujeme pouze odbornou montáž provedenou zkušeným technikem, například v našem . Přední, tvrzený flip se odklápí a chrání displej před prasknutím. Uzávěr pouzdra je zajištěn . Telefon bude v pouzdře velmi efektivně chráněn.


Pevný plastový vnútorný korpus, otvory pre dostupnosť všetkých funkcií zariadenia.

Ascend Pv říjnu přichází na český trh v růžové variantě. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Praha, Česká republika, 2. Společnost Huawei , přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií a koncových . DOPRAVA ZDARMA, 2-ročná záruka. Nákup cez internet za najnižšie ceny v Európe. Vaše cena bez DPH: 1Kč.


Základní barvy, černá, bílá, růžová. Luxusní zrcadlový kovový kryt pro Huawei Ascend P8. Provedení výrobku: růžová barva. Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen.


Novou variantou chce přilákat především dámské publikum. Huawei ascend ptaké v bílé nebo růžové barvě. Kryt Azzaro Huawei Mate Lite. Stylový zadní kryt pro mobilní.


Samsung Silicone kryt pro Galaxy S– růžový. Digitizer - dotykové sklo (plocha) včetně LCD displeje pro .

Od června se začne prodávat v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky