pátek 28. dubna 2017

Bílý truhlík

Truhlík samozavlažovací EXTRA LINE SMART 60cm bílý. Samozavlažovací plastový bílý truhlík s měrkou zálivky a se SMART systémem, který je vybaven otvory . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Hledáte bily samozavlazovaci truhlik ? Truhlíky na květiny: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Ebertsankey Květinový truhlík Super bílý cm. Lesklý truhlík z kvalitního plastu. Fantazie SMART je samozavlažovací truhlík vyráběný ve velikostech - 4 6 a 1cm. Designový samozavlažovací truhlík s dekorem propléraného ratanu je vybavený zásobníkem na vodu.


Takže od teď už se vám nestane, že vám květiny uschnou . Klasický plastový hladký truhlík s širším horním lemem ohnutým směrem ven. Plastový truhlík má široké použití při pěstování venkovních i pokojových rostlin. Velkoobjemový truhlík Berberis Duo hnědá.


Držák na truhlík Lechuza BALCONERA bílý.

Krásný dřevěný truhlík na květiny podtrhne vzhled vašeho balkonu. Barva : hnědá, bílá , terakota. Na květináče do průměru cm. Lze sladit s květináči ze stejné série, viz detailni fotografie.


Uvnitř je samostatná nádoba s otvorem pro pevné uchycení opory pro rostliny. O rostliny je tak skvěle. Vylepšete si své bydlení květinovou vůní na terasách či balkónech. Sušička prádla Bosch WTW876WBY bílá.


Součástí truhlíku je také plastová podmiska ve stejném barevném provedení. Dřevěný truhlík s tabulí bílý 27x30x15cm. Stylový truhlík pro Vaše květiny.


Na truhlíku je tabule k popsání křídou. Zdařilý dekorativní i praktický výrobek pro snadné vytváření oddělených celků na naší zahradě. Tento truhlík je velmi kvalitní a je vybaven knoty.


Lze k němu dokoupit misku i balkonové držáky. Kvalitní dřevěný truhlík s impregnací proti vlhkosti pro vaši ještě krásnější květinovou výzdobu. Parametry: vhodný pro použití na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky