středa 12. dubna 2017

Alukov

Alukov , Orel (okres Chrudim). ALUKOV HZ, Výroba, vývoj a montáž mobilního zastřešení bazénů, bazénových hal, zimních zahrad a komůrkových polykarbonátových desek s ochranou proti . IPC Team, je společnost působící téměř po celém světě zabývající se výrobou a kvalitních zastřešení bazénů, teras a vířivých van. Ryze český výrobce zastřešení pro terasy a bazény Vám představuje svoje realizace a zkušenosti našich klientů. Pokud máte zájem o prodloužení sezóny pro . Velmi oblíbené posuvné zastřešení terasy CORSO vyrábí společnost ALUKOV ve variantách ENTRY, SOLI PREMIUM a ULTIMA, lišících se tvarem i použitými .

CORSO, bazénů a vířivých van, slavnostně otevřela v ruské rezidenční čtvrti nedaleko Moskvy . Nabízíme mnoho barev a tvarů . Kompletně zpracujeme zastřešení Vašeho bazénu nebo vířivé vany, od návrhu přes výrobu a dodávku až po montáž. Garance až let na všechna zastřešení . Jsme leader mezinárodní asociace . Slatiňany, výroba, dodávky a montáž zastřešení. Výhradní specializace na zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení terasy. Orel, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální .

Chtěli byste na terase trávit příjemné chvíle po celý rok bez ohledu na roční období? Nemusíte se kvůli tomu hned stěhovat do . Podrobnosti o firmě ALUKOV a. Identifikátor profilu zadavatele ve VVZ. Adresa profilu zadavatele na e-tržišti.


Registr plátců DPH - ALUKOV a. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy ALUKOV a. Nabídky volných pracovních míst ALUKOV a. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Dostávejte e-mailem nové nabídky . Stavebně montážní práce, výkony a dodávky v oborech pozemního, průmyslového a inženýrského stavitelství. Kvalitní posuvné zastřešení teras a zastřešení bazénů od tradiční české společnosti. Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství ocenila výjimečné vlastnosti posuvného.


Patio enclosures and pool enclosures. Zastřešení CORSO společnosti ALUKOV získalo ZNÁMKU KVALITY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky