pátek 28. dubna 2017

Nádoba na naftu

Kanystry na benzín a naftu. Nejširší nabídka mobilních a stacionárních nádrží na naftu , mobilních a. ECO GAS je stabilizační prostředek do nafty , který slouží k čištění a mazání nádrže a palivového systému a stabilizaci nafty. Původně: 1Kč Ušetříte: Kč.


Nádrže na naftu s výdejním zařízením.

Mobilní nádrž na naftu 2Store 4l. Tato certifikovaná dvouplášťová nádrž je určená pro bezpečné nadzemní skladovaní a výdej nafty , topných olejů. Jedná se o kvalitní Německé provedení nádrž . Nová certifikovaná výdejní sestava na naftu pro 2V profi je zkompletována s certifikovaným dvouplášťovým IBC kontejnerem (nádrží).


Výdejní stojan na naftu od firmy FMT Swiss AG, vybavený čerpadlem 230V 60. ADR nová nádoba , repasovaná klec. Uni Tank - dvouplášťová nádrž na naftu , olej.


HDPE, vnější plášť z pozink.

Popis: Dvouplášťová nádrž na Naftu - LTO stav dobrý,bez . Popis: Nabízím nádrže na skladování s výdej nafty. Bohatá nabídka produktů od výrobce Kingspan, nádrže na naftu , nádrže na AdBlue. Kontejner OPEN BUND - pro skladování materiálu či jako sběrná nádoba.


Rádi pomůžeme s nalezením správné odpovědi ve Vaší křížovce. Pro nádoba na naftu tu máme celkem záznam. Případně v diskusi rádi odpovíme na Vaše . Zde je popsán jako „zásobní nádoba (palivová nádrz) s médènym mizrakem.


Ideální příruční pomocník pro tankování motorové nafty. Jednoplášťová polyetylénová nádoba s objemom 12 2,4a 6l. Plastový kanystr, butela, barel, nádoba na naftu , Cena: V textu, Lokalita: Havlíčkův Brod. Ekologickou havárii řešili hasiči na Karlovarsku. Z kamionu tu začala unikat nafta a záchranářům se ji nepodařilo zastavit.


Nádoba je vyrobená z odolného plastu HDPE. Integrovaná pumpa ve výdejní pistoli. Nadzemní nádrž na naftu se přemisťuje z důvodů přestěhování sídla firmy z.

Nocchi, čerpadlo na naftu olej, husté látky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky