čtvrtek 27. dubna 2017

Gabiony plot

Ceník gabionových plotů – pro bližší info klikněte ZDE. Sypané gabionové ploty stavěné systémem GBC se běžně dožívají let, po dobu až let vám budou sloužit klasické gabiony o průměru drátu mm. Nakupujte již sestavné gabiony nebo si sestavte gabion dle vlastních představ.


Rádi byste měli bytelnou přírodní zábranu místo klasického pletiva či plotu ? Vyrábíme gabionové ploty ,prodáváme a stavíme gabionové stěny, sítě pro gabiony. Použití gabionů je různorodé a individuální - zpěvnění svahů, břehů, protihlukové stěny, gabionové ploty , separační zdi, dekorační zídky apod.

Jsme největší výrobce plotů a gabionů v ČR. Nakupujte od výrobce pletiva přímo za velkoobchodní ceny nebo si nechte plot vyrobit na míru vašim potřebám. Naša spoločnosť ponúka záhradné gabiónové ploty.


Gabióny - Záhradné ploty z gabiónových sietí. Prírodný kameň do gabiónových plotov a košov. Nejprve jsme zabetonovali . Dodávka a montáž gabionů , opěrných zdí, armovaných svahů, plotů , ohra gabionových matrací, propustů, cest a dřevostaveb.


Kamení uložené v kovovém koši - gabion.

Moderní a skvěle vypadající v kombinaci s kteroukoli naši řadou, jen se podívejte. Provádíme výstavbu gabionových opěrných stěn, gabionových plotů , obkladů, treláží, zpevnění svahů aj. Pokud hledáte gabiony , tak jste na správném místě. Dlouhá životnost a bezúdržbovost jsou hlavními argumenty pro tuto variantu.


Plot z gabionů se dá kombinovat s dalšími prvky, které oživí . Stavba gabionového plotu oboustranně skládaný gabion s použitím štípaného kamene. V přehledu různých druhů oplocení mají své místo také typy, které dobře zapadají do přírodního prostředí – gabiony a ploty ze vzrostlých dřevin . Drátěné klece naplněné kamením - tak by se daly zjednodušeně popsat gabiony , které se původně využívaly pro zpevnění svahů a břehů, ale . Postaviť gabionový plot alebo múrik zvládnete aj svojpomocne. Zameranie projektu a vypracovanie výpočtu . Keď rastliny celkom vyplnia gabion , zastrihávajú sa podľa tvaru koša. Ak ich skombinujete s gabionmi naplnenými kamením, bude plot hneď . Dalším odvětvím gabionových konstrukcí jsou atrchitektonické prvky jako napříkla drobné okrasné zídky ohradní stěny, gabionové závěsné obklady, ploty , . Sítě jsou prodávané v různých formátech, s povrchovou úpravou Aluzink. Pro stavební, zahradní či plotové . Gabionový koš SUPER 5 500x500x500mm.


Oplocení RD z gabionů a dřevěných plotovek.

Stavba je provedena svépomocí majitelkou nemovitosti po zaškolení naší firmou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky