pondělí 3. dubna 2017

Ocelový plát

Plechy jsou mnostranný materiál využívaný ve stavebnictví, zámečnictví nebo v zemědělství. Vyrábějí se z oceli, nerezu, hliníku, mědi, upravují se zinkem, . Antishocková tlumící pěna z polyethylenu. Výrazně zvyšuje komfort nošení ocelových plátů. Díky své tuhosti lze také použít jako imitace (atrapa) balistického.


Laserem vyřezávané pláty z oceli Hardox 5a Armox 5v rozměrech dle SAPI plátů a dalších, na míru padnoucí do taktických vest a nosičů plátů.

Plechy válcované za horka v podobě plátů nebo navinutých rolí. Boční balistický plát - ocelový , mm Armox, III. Neprůstřelný boční balistický plát z 6mm ocelového Armoxu.


Pláty o síle mm poskytují balistickou ochranu tř. IV, která zastaví nejen loveckou a sportovní munici s měkkým jádrem, ale i vojenskou munici s ocelovým. Ocelový balistický plát boční protistřepinový.


Když je kus oceli jediná věc, která stojí mezi člověkem a kulkou, je vždy lepší, když je pevný a dostatečně odolný. Ať už stavíte obrněné vojenské vozidlo, . Skvělá volba pro všechny příznivce šermu!

Dvakrát prohnutý ocelový výpalek tvrdosti 5HRC a tloušťky mm. Balistický plát ocelový , 6mm armox, III. Zakoupit u nás můžete také . Rozměry: Síla: mmŠířka: 1mmDélka: na míru do 6mm. Na střed byla navařena ocelová výztuha a nůžky se natvarovaly zohýbáním. Plát FIKO 3U80L zadní ocelový s otvorem pro hrdlo,4x 385.


Další zboží v této kategorii. Dovedla je na schodiště, které směřovalo k ocelovým dveřím s kombinačním. Tam je ocelový plát posazený v úhlu pětačtyřiceti stupňů, aby odkláněl kulky . V úrovni hlavy se na nich nacházelo malé okénko z matného skla a místo, kde dřevo prorazilo policejní beranidlo, zakrýval nahrubo připevněný ocelový plát. Ocelové plechy a pásy dodáváme bez povrchové úpravy, žárově pozinkované, elektrolyticky pozinkované, lakované, aluzinky a pohliníkované plechy a pásy. Americká armáda se pochlubila novým obranným systémem, který pro ni vyrobil zbrojařský hegemon Raytheon.


Phaser – stejně jako fiktivní laserové . Zbytek jádrované střely zachycený vestou po průrazu keramického plátu . Doporučte známému Zeptejte se prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky