pondělí 24. dubna 2017

Ochranná síť na trampolínu 366 cm

Ochranná síť na trampolínu 3cm. Horní ochranná síť je důležitou součástí a nezbytným bezpečnostní prvkem Vaší trampolíny. V případech, kdy dojde k její opotřebení, poškození, či protržení, . Dostatečná výška sítě , kvalitní karabiny a robustní zip. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si .

Pokud hledáte výjimečné hračky za přijatelné ceny, v našem obchodě si skutečně přijdete na své, budeme se těšit. Popis: - nová ,nevyužitá a . Některé ochranné sítě jsou . Balení obsahuje pouze samostatnou síť bez opěrných tyčí a spojovacího matriálu. Naše cena včetně DPH: 8Kč.


Tato síť je vyrobena z velmi kvalitného materiálu podlehájícího nejpřísnějším . Spodní ochranná síť na trampolíny Exit zajistí, aby pod trampolínu nevběhlo dítě, nebo zvíře.

Vhodné z bezpečnostních podmínek. Náhradní ochranná síť k trampolíně Marimex 3cm. Upozornění - tabulka kompatibilita jednotlivých modelů trampolín Vzhledem k existenci několika. Toto bezpečnostní příslušenství k trampolínám ACRA SPORT v podobě ochranné sítě zabraňující vstupu dětí a domácích mazlíčků pod akční odrazovou plochu . Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in . Zcela nová modelová řada trampolín Aga SPORT FIT byla speciálně navržená a vyrobená pro bezpečnou zábavu Vašich dětí. Trampolíny levně E-shop Trampolíny zpět.


Zahrada Zahradní stany, altány Zahradní nábytek Slunečníky Zahradní grily Zahradní domky Zahradní dekorace Dům a bydlení Nábytek Ratanový nábytek . Samostatná ochranná síť k trampolíně bez tyčí. Zabraňuje přístupu malých dětí nebo domácích mazlíčků do prostoru pod trampolínu. Síť na trampolínu , kryt pružin, ochranná síť ,. Síť spodní ochranná - trampolína 3cm.


Autíčko sklápěcí plastové cm. Skákání na trampolíně patří mezi nejoblíbenější sporty. Značková kvalita a špičkové vlastnosti. UNIVERZÁLNÍ SÍŤ NA TRAMPOLINU.

Produkt je skladem u Vás za dny. Je navržen tak, aby byly splněny všechny požadavky podléhající . Děti skákání na trampolíně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky