pondělí 10. dubna 2017

Polykarbonát 16mm

Nabízíme kvalitní dutinkové polykarbonátové desky v tloušťce 16mm. Rádi vám s jejich výběrem poradíme. Nařežeme je na Vámi požadovaný rozměr.


Polykarbonátové dutinkové desky AKYVER ECO v tloušťce 16mm ideální pro hobby použití. Desky z komůrkového polykarbonátu (v síle 4mm - 16mm ) je možné za studena ohývat do oblouku podle nosné konstrukce - poloměry ohybu naleznete v .

Komůrkový polykarbonát Tloušťka: mm. Vícekomůrkový polykarbonát Sunlite s UV ochrannou. Dutinkové polykarbonátové dosky 16mm ECO je polykarbonátová doska hrúbky 16mm s novou dvojstennou štruktúrou s rozstupom dutiniek iba mm.


Opálové komůrkové desky v profilu 5X a tloušťce mmnbsp;mají vysokou světelnou propustnost, nízkou hmotnost a spolehlivou UV ochranu. Nová struktura desky AKYVER mm ECO . Prémiový model dutinkové polykarbonátové desky typu Longlife o tl. LanitPlast komůrkový polykarbonát Marlon SW je mléčně opálová šestikomorová deska z polykarbonátu o síle mm , stěn = komůrek.


Prodej polykarbonátových desek.

Prodáváme polykarbonát komůrkový, trapézový, plný i plexisklo. Formátování desek na míru. Naprostým trendem v prodeji lexan desek je komůrkový polykarbonát. LEXAN komorová mm kouř 2UV. Komôrkový polykarbonát Hrúbka: mm.


Lexan Thermoclear je komůrková polykarbonátová deska vyznačující se velmi nízkou. Desky ve dvou barevných provedeních - čírá a opál. Různé rozměrové formáty desek. Velmi kvalitní materiál s . Trapézový a vlnovkový polykarbonát.


Kvalitný a jednoduchý spôsob prestrešenia. Prakticky nerozbitný materiál. Polykarbonát je materiál kombinující výborné mechanické, tepelně-izolační a optické. Záruka 10rokov na rozbitie krúpami! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Spojovací hliníkový profil tvar H pro polykarbonátové desky 16mm , délka 6m. Pásové prosvětlení střešní konstrukce pomocí polykarbonátového prvku POLYCUP o tloušťce 16mm.

Ukončovací U hliníkový profil s okapnicou pre polykarbonátové dosky hrúbky mm , dĺžka m. Internetový predaj polykarbonátových platní LexanTM na tepelnoizolačné a bezpečnostné. Obsahem balení jsou dvojité dveře na otočných . Největší online katalog průmyslových výrobků a knihovna dat ve Spojeném království. Nabízíme možnost bezpečného objednávání online s expedicí stejný den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky