pondělí 24. dubna 2017

Koupaliště kutná hora

PROVOZ PLOVÁRNY ZAHÁJEN 2. PŘEVOD KREDITU ZE STARÝCH KARET. Jen po tuto sezonu si můžete nechat převést kredit ze staré karty . Děti - let, 4-, 6-. Plavecký bazén a tobogány.

Kontakt: Tělovýchovná jednota SPARTA. Je to de facto přehrada, která měla za úkol regulovat tok . Kutné Hory Velký rybník dříve zvaný Královský. Celoroční plavání v Kutné hoře zajišťuje krytý plavecký bazén v ulici.


Krytý bazén je otevřen od září do června, venkovní plovárna během letních . Krytý plavecký bazén i letní koupaliště na Mělníku bylo vybudováno na počátku sedmdesátých let minulého. Kutná Hora , Čáslavská 198. Městské koupaliště leží poblíž centra města.

V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Na tobogánech a skluzavkách jezdili malí i . Monotónní nabídka prodejců občerstvení vypadá nejčastěji takto: smažák, langoš, klobása, . Hledáte ubytování v kempu? Kutnohorská bobová dráha – areál Na Klimešce. Voda z něj sloužila k pohonu mlýna Práchovny a sloužil rovněž jako koupaliště.


Letní koupaliště v lesoparku Vodranty se již připravuje na. Chata k pronajmutí: kapacita osob - ložnice. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce, . Koupaliště Cihelna Pardubice. Bobova draha Kutna hora : Nejdelší dvojitá bobovka - Na webu TripAdvisor naleznete 8. Vždy po návštěvě zdejšího koupaliště zajdeme s rodinou na bobovku. Nově jsou instalovány v areálu . Příspěvek byl publikován 28.


Návštěvníci koupaliště si pochvalují čistou vodu, bezpečnost a klid.

NÁVŠTĚVNICE Z KUTNÉ HORY : Ceny vstupného jsou trochu vyšší než . Databáze s přímým kontaktem. Vše na jednom místě - informační .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky