čtvrtek 27. dubna 2017

Ostropestřec semena koupit

Ostropestřec mariánský zlepšuje regeneraci jaterních buněk, ovlivňuje tvorbu žluči a. Patří do čeledi Asteraceae - dvězdnicovité. Lodyha přímá, žebernatá, v horní polovině větvená. Vyžaduje hlinitou, mírně vápnitou a propustnou půdu a slunné a chráněné stanoviště. Množí se semeny , která je .

Plod ostropestřce má nejvýhodnější cenu, nejdelší udržení čerstvosti plodu a maximum účinných látek. Blahodárně působí na přirozené zdraví a funkce jater a. V současnosti se využívají pouze plody - semena ostropestřce mariánského. Obsahuje extrakty z aloe vera a ostropestřce mariánského. DOPLNĚK STRAVY) Je vhodným doplňkem jaterní diety a též ochraňuje jaterní buňky před nepříznivými vlivy prostředí.


Výrobek obsahuje plod ostropestřce mariánského. Apotheke Jaterní čaj 20x1. Leros ostropestřec mariánský plod je lahodný bylinkový sypaný čaj, který je velmi.

Játra jsou pro celkové zdraví klíčová… Skladem 1-ks. Olej ze semen ostropestřce blahodárně působí na jaterní funkci - chrání tkáň před . Tím, že je výrazný svými účinky, nepotřebuje být ještě výrazná chutí nebo barvou. Veškeré informace o ostropestřci mariánském - jak užívat, účinky, dávkování, ceny, pěstování, diskuze a nabídka produktů (čaj, olej, tinktura, semena ). Koupí získáte do Věrnostního programu bodů! Balení g ,- Kč koupit Balení 1g 7- Kč koupit volná váha vybrat S větším balením . Pro lékařské účely se používají listy, ale semena jsou nejžádanější částí rostliny.


Užívaní, cena a kde ho koupit ? Příznivě ovlivňuje činnost jater, povzbuzuje trávení. SUPERPOTRAVINY – OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ. Při zpracování, při kterém dochází u drcení semen ke kontaktu s kovem nebo teploty. Nádherná rostlina, která je nejen léčivá, ale také okrasná.


Léčebným účinkem ostropestřce je schopnost regenerace poškozených jater po těžkých nemocech . Z jejich plodů - semen se izoluje látka, která je nazývána silymarin. Působí příznivě na trávení, funkci jater a přirozenou obranyschopnost. Minimální trvanlivost: 31.

Drť obsahuje vlákninu, která má příznivý vliv na trávení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky