úterý 11. dubna 2017

Drátovny

Největší český výrobce pletiva, především poplastované pletivo a příslušenství. Návrh a montáže plotů a oplocení. Všechny ceníky jsou platné od 1. Pokud chcete i menší množství nakoupit za zvýhodněné ceny, objednejte si prosím zboží v našem e-shopu. Moravskoslezské drátovny a.

Výroba drátů, lan, pružin, ocelové kordy, pružinové dráty, kovové tkaniny, drátěné výrobky. Syllabova, Ostrava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . MORAVSKOSLEZSKÉ DRÁTOVNY , a. Společnost ŽDB DRÁTOVNA , a. Výroba a prodej tažených drátů a drátěných výrobků. Hlavní výrobkové portfolio tvoří . Výroba taženého drátu, technologické úpravy drátu, stříhání drátu.


Barevné poplastované pletivo dodáváme v různých.

Otváracia doba: po - pia 6:- 14:30. Její hlavní činností byl v době vzniku VO a . Najväčší český výrobca štvorhranných pletív. Statistiky, celkem smluv v registru za celkem mil.


Popis: Přední český výrobce drátů, pletiv a oplocení. Součástí webu je e-shop se širokým sortimentem pletiva a příslušenství. Prodej pouze na celé balení (2m) ! V rámci plošné stavební činnosti patříme mezi významné společnosti na trhu.


Výroba ocelových nízkouhlíkových drátů s poměděným. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Karviná) - Nabízíme prodej pletiva, tažených drátů a drátěných výrobků. Dále stavíme ploty a oplocení. Firma slaví v letošním roce patnáct let . Typ souboru: Univerzálně použitelný formát dokumentů,.


Proběhlo měření, které mělo za . Ploty, drôty a pletivá pre rôzne odvetvia priemyslu. Oceľová výstuž do betónu KOMIX, Brémské kruhy.

Drátovny “ společnosti ŽDB a. Svařované sítě vykazují velikou stabilitu oka, podélné a příčné dráty jsou v bodě křížení pevně spojeny. Bohumín - Železárny a drátovny. Baník - Pudlov - drátovny. Mateřská Škola Boršice Exkurze se účastnily dne 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky