úterý 11. dubna 2017

Bazén liberec otevírací doba

Upozorňujeme Vás, že pokladna bazénu se uzavírá minut před koncem provozu areálu. Bez permanentní vstupenky se tak do areálu po . Možnost zakoupit si vstupenku končí minut před koncem denní provozní doby. Ve vstupní hale areálu je BAZÉN -INFO, tam dostanete podrobné informace o provozu a můžete si tu také zakoupit permanentky.


Otevírací doba VstupnéAkce. Další možnosti: tobogány, parní komory, fitness , .

Sympatická je vcelku pohodová otevírací doba. Show je z bezpečnostních důvodů zákaz vstupu do bazénu a jsou vypnuty veškeré atrakce v prostorách AQUAPARKU! Aktivní formy odpočinku pro celou rodinu doplňuje dětský výukový bazén ,. Masáž si můžete objednat po telefonu, v pokladně bazénu , nebo přímo v masážním studiu. Nabídka Provozní doba od pondělí . Otvírací doba : po - so: - . Více zjistíte na portále České.


Nisou - plavecký i neplavecký bazén , koupání pro děti, hřiště, beachvolleyball, restauace s terasou.

Naše denní kavárna se nachází v nově zrekonstruované vile na Tržním náměstí č. Kavárna je vybavena vnitřním dětským . Liberci (u městského bazénu ). Plavecký bazén - Bazén Jablonec nad Nisou. Pro děti: Brouzdaliště, dětský bazén , skluzavky, tobogány. Koupaliště je bez plavčíka a zdravotníka. K dispozici je místnost první pomoci, sprchy, převlékárny a WC.


Původní koncept samozřejmě . Hledej koupaliště nebo bazén. Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Je jedno z nejtěžších hřišť na světě, jeho par je 36 . BAZÉN LIBEREC , BAZÉN LIBEREC ,JEŠTĚDSKÁ SPORTOVNÍ spol. Vážený návštěvníku, tato stránka používá soubory cookies. Cookies používáme pro zjištění statistik návštěvnosti webu.


Prohlížením tohoto webu souhlasíte s . Mírně slaná voda v našem bazénu je přirozeně antiseptická, likvidující mikroorganismy, které se běžně vyskytují v bazénové vodě. Na rozdíl od vody chlorované .

V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky také řadu. Krytý plavecký bazén i letní koupaliště na Mělníku bylo vybudováno na počátku sedmdesátých let minulého století. Oba spolu sousedící areály byly již na pokraji. Restaurace s výhledem na bazén , s dětským koutkem ( hračky řádně pohrané), pizza super, personál trochu kyselý,.


Provozujeme plavecký bazén, který má rozměry 25×m, plavecký drah včetně startovních bloků a teplotu vody 28°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky