pondělí 10. dubna 2017

Sauna bonbon praha

Jsme soukromý pánský klub, ne však uzavřeni pro veřejnost. Vstup pouze pro muže od let. Finská sauna, parní lázeň, whirlpool, relaxační kabiny,.


Můžete se těšit na finskou saunu , parní lázeň, whirpool, relaxační kabiny, video, wifi a přístup na . Saunu Bonbon platí prázdninové vstupné 1Kč.

Ostatní pravidelné akce jsou po dobu prázdnin zrušeny. Exclusive review, map and information. Není sice největší gay saunou v Praze , ale zato nabízí intimní.


Sauna Bonbon je soukromý pánský klub, ne však uzavřený pro veřejnost. Admission is for men only. Používáním webů z portálové rodiny praha.


The guidebook - Útulná gay sauna v klidném místě nedaleko centra Prahy. Facilities small but all function well.

Praha , République tchèque. Bonbon , sauna v Praze : adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Dobrý den,už dvakrát jsem navštívil při své návštěvě Prahy vaši saunu. Podobně funguje třeba sauna Bonbon (ač nesrovnatelně menší) ovšem tímto . Prague gay tourisAt DailyXtraTravel. SportCentrum Nové Butovice.


Club MAX, gayklub v centru Prahy. Sauna je známá velkým množstvím pravidelných i jednorázových akcí (info na webu), při kterých . Zahájení provozování dne:. Bonbon v Praze — provozní doba, recenze a mapa.


Most of the customers to these establishments are aiming to have their . Yelp es una forma fácil y. Potřeboval bych příští neděli přespat v Praze - nabídne někdo? Zatím mě ze sauny nevyvedli, myslím, že zvládnou i tebe. Daily 15:– 01:(entry till 23:00).


Jediná gay sauna v Praze s rodinnou atmosférou, veškerým potřebným vybavením a přátelskými návštěvníky. Objevte saunu Bonbon , ve které si zajisté najdete .

Brno - gay sauna las-palmas, private gay club. Vinohradech - vířivka, sauna, bar, fitness. Zdravím všechny mladé kluky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky