pondělí 17. dubna 2017

Tlakové hadice na pitnou vodu

FR 5- HADICE MPVC PRO PITNOU VODU ,. PVC, transparentní -výztuž: vysoce pevnostní polyesterová příze -pracovní teplota: . Průhledné hadice pro dlouhodobý styk s pitnou vodou. Zahradní hadice , tlakové hadice , sací hadice , PVC. Je tedy určena pro průtok vody.

Splňují veškeré normy EU stanovené pro dopravu pitné vody. Jsou konstruovány tak, aby zvládly i vyšší tlakové požadavky. Nabízíme tlakové hadice , sací hadice , spojky na hadice , průmyslové hadice , hadice na vzduch, zahradní hadice , …. Tlaková PVC hadice pro pitnou vodu. Hadice jsou vhodné pro použití v. Konekt-HK - PVC tlaková , velmi flexibilní hadice na pitnou vodu.


Potřebuji vyměnit prasklou hadici na teplou vodu ke dřezu cca 1-5m do britského karavanu Conqueror 6lux r. Poradíte mi jaký typ hadice mám.

Oplétané hadice s atestem na pitnou vodu. Upozornění: hadice jsou tlakové , ale nikoliv podtlakové. Nedoporučujeme je proto k . Ohebné sací a tlakové hadice použitelné v mnoha odvětvích potravinářského průmyslu. Určeno pro studenou pitnou vodu a teplou užitkovou vodu.


Firma FABOK nabízí výrobu hydraulických hadic dle požadavků zákazníka. Standardní šroubení a hadice jsou skladem. Silikonové plnoprůtočné hadice - pitná voda , . Vysoce flexibilní, lehká hadice pro pitnou vodu , ovocné štávy, víno, mléko,. Použití hadice - pitná voda , mléko, mléčné výrobky, mošty, džusy a nápoje s . Neprůhledná ohebná zelená hadice s tlakovou kostrou z PVC určené pro. AGRITEC ECO - tlaková hadice pro zemědělské postřiky.


GRANOTEC - tlaková hadice pro sypké potraviny . Ceny jsou uvedeny za 1m hadice. Potřebný počet metrů lze objednat zadáním čísla do kolonky Množství. Slouží především k pružnému připojení u domácích vodáren, ale lze je úspěšně použít na jakékoliv propojení do . Nádrže na pitnou a dešťovou vodu.

Stříkací pistole na vodu pro domácnost i použití v průmyslu. Geka Plus je určena pro použití ve vodohospodřském průmyslu pro pitnou vodu. Vyrábíme zahradní, technické, průmyslové, sprchové, pračkové hadice. Nově můžete zakoupit také hadice na pitnou vodu. Je určená pro tlakovou dopravu vody a vzduchu.


Je vhodná i na postřiky a pitnou vodu dle směrnice EU. Má široké použití v lehkém i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky