středa 19. dubna 2017

Salámové květiny

Klobásová kytice dárek pro muže k narozeninám. Pivo klobásy a zelenina viz. Základ: 1x pivo, kg klobás ks zeleny. Premiu2x pivo, Kg.


Speciální, netradiční kytice z uzenin od zkušených floristů nejen pro muže.

Veškerý servis spojený s přípravou řezaných, sušených ale i umělých vazeb včetně následné možnosti rozvozu květin kamkoli. Právě se nacházíte: Dárky u Kučerů Dárky ze salámů - klobás - sýrů - chlebů . Netradiční květinové aranžmá - salám , klobásy. Klasický způsob jako u předchozích receptů na slanou květinu. Viz obrázky dole, ale záleží na každém co chce na květinu použít, třeba nějaké miniklobásky, sýr vcelku . Doručuje květiny po Praze a ve Středočeském kraji ve velmi krátkém čase.


Pokud chcete darovat originální dárek, s důvěrou se na nás obraťte.

Květinářství a dárková síň. Zhotovujeme vtipné vazby a kytice na míru obdarovaného. Jak postupovat pokud chcete . Salámy s papričkami a sýrem Větší kytice se salámy naaranžovanými v přírodním hnízdě je skvělý dárek. Objednávka květin telefonicky BEZ ZÁLOHY!


Vyrobím originální kytice ze salámů ,klobásek a uzenin,doutníků,cigaret,sýrů. Aranže kytice s použitím uzenin a živé květiny - dle ročního období - mimo zimní . Příklady našich salámových kytic. Kytice ze salámů , uzenin a dalších pochoutek.


Cesto rozvaľkáme a vykrajujeme kruhy,na ktoré poukladáme kolieska salámy a na vrch znova z cesta kruh. Narežeme strany a podľa obrázka stáčame. Vypadá jako květina a přesto voní jinak, nebo se v ní skrývá překvapení, které by nikdo nečekal.


Prodáváme řezané, vázané květiny, hrnkové květiny. Tato kytice je k doručení pouze v Ostravě a okolí. Prodej dekorace ze suchých květin.


Salámová kytice je vhodný dárek nejen pro muže.

Stylové květinové aranžmá je doplněno pouze čerstvými . Jedna maminka už mi psala že květinu zkoušela ale nedržela ji u . Níže je uveden vždy kód dané květiny a její cena (s DPH). Nabízíme květinové a suché vazby, salámové , svatební a smuteční kytice, hrnkové květiny , keramické obaly a dekorace do bytu. Poskytujeme rozvoz květin po . NETRADIČNÍ KYTICE kytice z uzenin doplněná květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky