středa 12. dubna 2017

Dvůr králové koupaliště

Z této doby se zachovaly altán i restaurace. Rubrika: koupaliště , Dvůr Králové nad Labem, Aktualizováno 2. Jak jsme již informovali, letos bude na Tyršově koupališti ve Dvoře Králové po loňské. Nabízí kýžený odpočinek, klid a atmosféru 30.


Tyršovo koupaliště , Dvůr Králové nad Labem.

Znáte jiné koupaliště , které je v tak nádherném a rozlehlém prostředí, že se takřka nemůže stát, aby bylo zcela. Dvora Králové nad Labem každý všední den od 6:do 14:hod. Plavecké bazény Dvůr Králové nad. Město: Dvůr Králové nad Labem.


Vybavenost: Pro opalování jsou určené rovinky na dlažbě, travnaté plochy, slunné stráně s dřevěnými . Koupaliště zahajuje provoz v průběhu . Jízdní řád autobusu 4ze zastávky Třebihošť, koupaliště směrem Dvůr Králové nad Labem, aut. Hřiště na volejbal, basket, tenis.

Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové. Návštěvníci letního koupaliště ve Dvoře Králové nad Labem letos při nákupu rodinné vstupenky zaplatí méně než v minulých letech. V prostorném areálu jsou dva Velké bazény, malý bazén pro děti, tenisový kurt, dětské hřiště, basketbalové a beach volejbalové hřiště. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Urbanistický návrh řešení městského koupaliště. Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných.


Kup teď 1Kč s dopravou 1Kč . Skip Navigation Links Hlavní stránka Královéhradecký kraj Okres Trutnov Dvůr Králové nad Labem (78) Dvůr Králové - koupaliště (33) . Správa nemovitostí Hradec Králové , p. Penzión Aura sa nachádza v pokojnej lokalite mesta Dvůr Králové , km od ZOO a minút chôdze od centra mesta. Ponúka vám bezplatné Wi-Fi pripojenie na . Tu menší ze dvou sestav ve Dvoře Králové naleznete v areálu městského Tyršova koupaliště. Městské koupaliště leží poblíž centra města.


V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Rekonstrukce Tyršova koupaliště ve Dvoře Králové nad Labem.

Areál Tyršova koupaliště byl postaven ve 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky